Uitvaart Max von Sydow, gerespecteerd acteur uit onder andere Game of Thrones is overleden

Uitvaart Max von Sydow

Bekende Frans-Zweedse acteur Max von Sydow is op 90-jarige leeftijd komen te overlijden. De woordvoerder van de familie heeft dit in opdracht van zijn vrouw aan de media bekend gemaakt. Max von Sydow had een glansrijke en vooral erg lange carrière in de televisie- en filmindustrie. Hij is onder andere bekend van de serie Game of Thrones en films als The Exorcist. In dit artikel lees je meer over zijn carrière, de uitvaart van Max von Sydow en is er de mogelijkheid om een herinnering aan hem te delen of een condoleance bericht achter te laten.

Carrière Max von Sydow

Max von Sydow is een Frans-Zweedse acteur die tenminste 65 jaar zijn vak heeft uitgeoefend. In 1957 werd hij bij het grote publiek beroemd doordat hij de hoofdrol had in de film The Seventh Seal. Hierna heeft hij vooral in de jaren 70 en 80 verschillende mooie rollen vertolkt in Flash Gordon, The Exorcist en Never Say Never Again.

In zijn gehele carrière kreeg hij twee Oscarnominaties op zijn naam, helaas heeft hij er niet één gewonnen. Zijn eerste nominatie was in 1989 voor de beste mannelijke hoofdrol met de film Pelle the Conqueror en zelfs in 2012 werd hij genomineerd voor beste bijrol in de verfilming van het boek Extremely Loud & Incredibly Close. In zijn laatste jaren speelde hij in Star Wars en Game of Thrones.

De grote namen waarmee Max von Sydow heeft samengewerkt zijn o.a. Steven Spielberg en Martin Scorsese. Verder heeft hij tegenspelers gehad als Leonardo DiCaprio, Tom Hanks en Robert De Niro.

Uitvaart Max von Sydow

Zijn vrouw Catherine von Sydow-Brelet heeft aan de media bekendgemaakt dat Max von Sydow op zondag 8 maart 2020 is overleden. Max had vier zonen en was zeer geliefd bij familie, vrienden, collega’s en zijn fans. Hij heeft veel voor de film- en televisie-industrie betekend en hij zal zeer zeker gemist worden. De media laat zijn familie en andere nabestaanden in alle rust afscheid van hem nemen.

Condoleren en herinneringen

Wanneer de uitvaart van Max von Sydow plaatsvindt is door zijn vrouw helaas niet met de media gedeeld. Wat is jouw mooiste herinnering aan deze goede acteur? De kans is groot dat je hem in één van zijn honderden rollen hebt mogen aanschouwen. Onderaan dit artikel is er ruimte om jouw herinnering te delen of om een condoleance bericht voor zijn nabestaanden achter te laten. Allesoveruitvaartverzekeringen.nl herinnert hem om zijn velen, geweldige vertolkingen in de films waar hij in meespeelde. Max von Sydow is 90 jaar oud geworden.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie