Begrafenisverzekering

Begrafenisverzekering vergelijken 2023

Uitvaartverzekeraar Omschrijving Bijzonderheden


Naturaverzekering
Bereken premie >
1. DELA Uitvaartverzekering
Naturaverzekering
✔️ Bekende uitvaartverzekeraar
✔️ Uitkering in diensten t.w.v. € 6750,- en vrij te besteden bedrag € 700,-voor de uitvaart
✔️ Verzekerd bedrag: € 7500,-
Bereken je premie >
⭐⭐⭐⭐⭐
€ 4,99 p/m
Goedkoopste!
DELA

of Bereken je premie


Naturaverzekering
Bereken premie >
2. Monuta Uitvaartverzekering
Geldbedrag + diensten (professionele uitvaartverzorger)
✔️ Betrouwbare uitvaartonderneming & uitvaartverzekeraar
✔️ Deskundige Uitvaartverzorger t.w.v. € 2.200,- en vrij te besteden bedrag € 5300,- voor de uitvaart
✔️ Verzekerd bedrag: € 7500,-
Bereken premie >
⭐⭐⭐⭐⭐
€ 5,62 p/m
Kinderen altijd gratis meeverzekerd!
Monuta

of Bereken je premie


Naturaverzekering
Bereken premie >
3. Monuta Uitvaartverzekering
Geldbedrag + diensten (professionele uitvaartverzorger)
✔️ Betrouwbare uitvaartonderneming & uitvaartverzekeraar
✔️ Deskundige Uitvaartverzorger t.w.v. € 2.200,- en vrij te besteden bedrag € 6.800,- voor de uitvaart
✔️ Verzekerd bedrag: € 9000,- (dit biedt meer mogelijkheden voor je uitvaart)
Bereken premie >
⭐⭐⭐⭐⭐
€ 6,75 p/m
Lage premie bij hoger verzekerd bedrag
Monuta

of Bereken je premie


Geldverzekering
Bereken premie >
4. DELA Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Bekende uitvaartverzekeraar
✔️ Geldbedrag om de uitvaart te regelen
✔️ Verzekerd bedrag: € 7500,-
Bereken je premie >
⭐⭐⭐⭐⭐
€ 7,85 p/m
Bepaal alles zelf
Lees meer over deze uitvaartverzekering, klik hier!

of Bereken je premie

5. Ardanta Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 8050,-
€ 8,00 p/m
Niet hier af te sluiten
Premie is gebaseerd op de volgende ijkgegevens: Geslacht: vrouw, leeftijd: 18 jaar, verzekerd bedrag: € 7500,-, premiebetaling: Zo lang mogelijk, jaarlijkse indexatie: nee, type verzekering: Dit hangt af van wat de verzekeraar aanbiedt, uitvaartwijze: Weet ik nog niet, indien er een keuze gemaakt moet worden dan begrafenis. Andere verzekerde bedragen worden benoemd. Bron van premies: websites uitvaartverzekeraars. Advertenties.
Begrafenisverzekering, bloemen

Een begrafenisverzekering is iets waar we vaak niet graag lang bij stil staan. Toch is het een prettig idee om de nabestaanden niet met de rekeningen en het vele geregel achter te laten wanneer je komt te overlijden. Met een begrafenisverzekering maak je het mogelijk dat bij jouw overlijden een som geld wordt uitgekeerd. In dat geval kies je voor een kapitaal begrafenisverzekering. hiermee kunnen de nabestaanden een invulling geven aan jouw uitvaart en de uitvaart betalen.

Kies je liever voor een in natura begrafenisverzekering? Dan kun je er zeker van zijn dat je verzekerd bent voor de kosten en de uitvoering van de diensten die bij een uitvaart horen. Dat biedt rust en een goed gevoel voor de toekomst.

De voordelen van een goede uitvaartverzekering

Een begrafenis is doorgaans duurder dan een crematie. Zo moet er bijvoorbeeld grafrecht worden betaald en zijn de kosten hiervan afhankelijk van de duur waarvoor je het graf beschikbaar wilt hebben. Ook kun je wensen vastleggen wat betreft een begraafplaats en een graf dat bijvoorbeeld dichtbij naast het graf van familieleden ligt. Ook de kist, het opbaren, de rouwplechtigheid en het vervoer van de nabestaanden kost uiteraard geld. Deze zaken kun je van tevoren allemaal laten berekenen en vastleggen middels een goede begrafenisverzekering. Een dergelijke verzekering hoeft zeker niet duur te zijn. Doorgaans betaal je hiervoor tot aan je 85ste levensjaar, maar je kunt ook kiezen voor een kortere looptijd van de verzekering, in overleg met de verzekeringsmaatschappij. Zo weet je zeker dat alles zal worden uitgevoerd naar jouw wensen en hoeven de nabestaanden geen lastige keuzes te maken in een moeilijke tijd.

Kiezen voor een verzekering: vergelijken is verstandig

De reden waarom we kiezen voor een begrafenisverzekering is net zo persoonlijk als de wensen die we laten vastleggen voor de uitvaart. Vaak is het prettig om te kiezen voor een verzekering die uitkeert in natura, door middel van de uitvoering van diensten. Zo kun je er op rekenen dat jouw wensen exact zo worden uitgevoerd als jij wilt. Het bedrag waar je voor verzekerd bent dekt de kosten van de uitvaart. Tevens is het mogelijk om hierbij een kleiner bedrag vrij te laten komen waarmee de nabestaanden bijvoorbeeld kaarten, extra diensten of bloemen kunnen financieren.

Vergelijk de premies met de informatie die wij bieden, of vraag een offerte aan bij de begrafenisverzekering van jouw keuze. Zo hoef je maar kort stil te staan bij jouw uitvaart en ga je de toekomst zonder zorgen tegemoet.

4.8/5 - (13 stemmen)