Disclaimer Privacy Cookies Werkwijze

Disclaimer

De website www.allesoveruitvaartverzekeringen.nl is een informatieve website en is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Alles over Uitvaartverzekeringen (AoU) spant zich hierbij in om de informatie op deze website zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Ondanks dit kan de AoU de volledigheid, juistheid en foutloosheid van deze informatie niet garanderen.

De AoU is een bron naar betrouwbare en onafhankelijke informatie over uitvaartverzekeringen. De website toont algemene informatie over uitvaartverzekeringen, uitvaartverzekeraars en algemene informatie over het onderwerp ´uitvaart´. Deze informatie is verzameld via internet en andere vrij beschikbare bronnen. De AoU is geen vergelijkingssite voor verzekeringen en is ook niet adviserend.

De AoU streeft ernaar alle getoonde informatie op een juist mogelijk wijze weer te geven. Voor eventuele onjuistheden in de weergave van deze informatie aanvaardt de AoU geen enkele aansprakelijkheid. Aan de inhoud van de website www.allesoveruitvaartverzekeringen.nl kunnen geen rechten worden ontleend.

Vanuit een aantal pagina´s op www.allesoveruitvaartverzekeringen.nl verwijst de AoU door naar relevante externe websites. De AoU heeft geen enkele invloed op de inhoud van deze externe websites. De AoU kan daardoor ook niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuistheden in de inhoud van deze externe websites, dan wel voor eventuele gevolgen die voortvloeien uit beslissingen die u baseert op de informatie van deze externe websites.

De AoU wilt u met de website www.allesoveruitvaartverzekeringen.nl helpen om een beter inzicht te krijgen in de rol die een uitvaartverzekering kan vervullen als onderdeel van een gezond financieel plan voor uw toekomst en uitvaart. De inhoud die op de website staat is opgesteld voor informatieve doeleinden. Financiële beslissingen zijn altijd zeer persoonlijk, gebaseerd op de situatie van een individu. Neem contact op met een professional alvorens financiële beslissingen te nemen. AoU is niet aansprakelijk voor uw beslissingen op het gebied van (uitvaart)verzekeringen, dan wel andere financiële gebieden.

Privacy

Voor alles rondom uw privacy verwijzen wij naar onze Privacyverklaring.

Werkwijze

Wij bieden de informatie op onze website gratis aan. Het kost veel tijd en geld om de website op te zetten, te onderhouden en zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Wij vinden het erg belangrijk dat onze informatie up-to-date is en de website voldoet aan alle eisen van deze tijd. Als u een verzekering afsluit bij een verzekeraar via AoU, dan krijgen wij hiervoor veelal een bedrag van de desbetreffende verzekeraar. De meting en betaling van deze vergoeding loopt meestal via een affiliate netwerk.

Vragen? Neem contact op

Rate this page
Kasper, Uitvaartverzekering expert
Laatste berichten van Kasper, Uitvaartverzekering expert (alles zien)

Overzicht inhoud