Uitvaart Karl Lagerfeld, de modeontwerper is overleden

De wereldberoemde Karl Lagerfeld is overleden. De Duitser is 85 jaar oud geworden. Lees meer over Karl Lagerfeld en zijn uitvaart.

uitvaart karl lagerfeld overleden
Karl Lagerfeld omringt door modellen

Karl Lagerfeld overleden: zijn leven in een notendop

Karl Lagerfeld is geboren in Hamburg en groeide in Parijs uit tot een modemagnaat. Hij heeft zijn eigen merk en werkt ook voor Chanel en Fendi. In zijn leven heeft hij met vele modellen samengewerkt en veel onervaren vrouwen een kans gegeven om een supermodel te worden.

In zijn leven heeft Karl Lagerfeld vele prijzen gewonnen op het gebied van mode en zelfs een ereprijs voor inwoners van Parijs.

Uitvaart Karl Lagerfeld

Op dit moment is nog niet bekend geworden wat de uitvaartwensen van Karl Lagerfeld zijn en wanneer de plechtigheid plaatsvind. We updaten dit artikel zodra er meer nieuws over is.

Condoleances Karl Lagerfeld

Laat een bericht achter om familie en vrienden te condoleren:

Uitvaart Karl Lagerfeld, de modeontwerper is overleden
5 (100%) 9 votes

Katja Schuurman herdenkt overleden Guusje Nederhorst

Op 29 januari zou Guusje Nederhorst 50 jaar zijn geworden, maar helaas heeft Guusje deze leeftijd nooit mogen behalen. Guusje Nederhorst was vooral bekend als actrice in GTST waar zij de rol van ‘Roos Alberts’ speelde en later ook van het bekende meidentrio ‘Linda, Roos en Jessica’. In 2004
overleed Guusje Nederhorst op 34-jarige leeftijd aan de gevolgen van borstkanker.

Bekende Nederlanders denken nog vaak aan de overleden Guusje Nederhorst

Guusje Nederhorst was zeer geliefd bij velen. Ook bekend Nederland liep met haar weg en denkt nog vaak aan de overleden Guusje Nederhorst. Zo laat Katja Schuurman via Instagram weten rondom deze datum extra stil te staan bij het overlijden van Guusje. Met een fotocollage en mooie woorden
over wat Guusje heeft nagelaten op onze wereld gedenkt de actrice de overleden Guusje Nederhorst.

Katja en Guusje hebben samen veel tijd doorgebracht tijdens hun GTST-periode. Daar is ook de meidengroep ‘Linda, Roos en Jessica’ ontstaan samen met Babette van Veen. Ook zij gedenkt de overleden Guusje Nederhorst tijdens deze dagen. “Eerst was ik verdrietig, maar nu ben ik vooral dankbaar dat ik Guusje heb gekend”, vertelt Babette in een interview voor Linda.

Nalatenschap van overleden Guusje Nederhorst

Guusje was de echtgenote van Dinand Woesthoff, de zanger van de band Kane. Samen hebben ze een zoontje Dean Maddy gekregen. Vlak voor haar overlijden was Guusje bezig met het schrijven van de kinderboekenserie Woezel en Pip. Helaas heeft de overleden Guusje Nederhorst nooit het succes van de kinderboekenserie kunnen meemaken.

Guusje Nederhorst Foundation

Een paar jaar nadat Guusje Nederhorst is overleden is door haar echtgenoot Dinand Woesthoff de Guusje Nederhorst Foundation opgericht. Het fonds zet zich in voor het verbeteren van de leefomstandigheden van hulpbehoevende kinderen en dieren. Iets wat Guusje zich altijd erg aantrok
en graag hulp wou bieden. Meer informatie en doneren kan via deze website.

Katja Schuurman herdenkt overleden Guusje Nederhorst
5 (100%) 11 votes

Uitvaart Sala: afscheid van de Argentijnse voetballer

uitvaart sala

De Argentijnse voetballer Emiliano Sala is onlangs overleden door een vliegtuigongeluk. Sala is 28 jaar geworden.

De wereld leeft mee met nabestaanden Sala

Over de hele wereld zijn zowel voetballers en fans in shock nadat bleek dat Sala ‘s vliegtuig gevonden was. Hij was per vliegtuig onderweg naar Cardiff, de nieuwe club waar Sala zou spelen. De overleden Emiliano speelde eerder bij Nantes in Frankrijk waar hij door de fans werd herdacht voorafgaand aan een wedstrijd:

Condoleance berichten Sala

Wereldwijd word Sala herdacht. Voetballers plaatsen hun medeleven aan familie en vrienden via social media en persoonlijk.

Hieronder is plaats voor condoleance berichten:

Uitvaart Sala: afscheid van de Argentijnse voetballer
5 (100%) 3 votes

Uitvaart Dave Mantel: de oud GTST acteur is overleden

Dave Mantel is op 37-jarige leeftijd overleden. Zijn familie maakte bekend dat hij op natuurlijke wijze is overleden. Het nieuws werd bekend via zijn eigen Instagram account.

Uitvaart Dave Mantel: bekend van Goede Tijden Slechte Tijden

Dave Mantel werd bekend door zijn rol als Menno Kuiper in Goede Tijden, Slechte Tijden, waar hij in acteerde. Zijn personage Menno werd verliefd op Lucas Sanders, gespeeld door Ferry Doedens. Het was het eerste homo huwelijk in een Nederlandse soap.

Dave Mantel speelde ook in diverse andere series zoals Divorce, Dokter Tinus en in de film Spijt!.

Tekst gaat door onder de video

Begrafenis of crematie Dave Mantel

Op dit moment is nog niet bekend of Dave Mantel wordt begraven of gecremeerd en wanneer de plechtigheid plaats zal vinden.

Nabestaanden condoleren: condoleances Dave Mantel

Wil je nabestaanden condoleren met het verlies van Dave Mantel? Laat een reactie achter.

Uitvaart Dave Mantel: de oud GTST acteur is overleden

5 (100%) 11 votes

Uitvaart Manfred de Graaf: de Zeg eens AAA acteur is overleden

Manfred de Graaf overleden: lees meer over de uitvaart en zijn leven

De acteur Manfred de Graaf is helaas overleden. Hij is 79 jaar geworden en hij was ongenesslijk ziek. Manfred de Graaf hield dit geheim voor de buitenwereld zo gaf zijn dochter aan.

Manfred de Graaf werd bekend als dokter Hans Lansberg in de tv serie Zeg ‘ns Aaa. In deze show was Sjoukje Hooymayer zijn vrouw, die onlangs ook overleed. De acteur en actrice hadden nog steeds contact met elkaar en steunden elkaar.

Loopbaan en uitvaart Manfred de Graaf

Manfred de Graaf was naast tv series ook bekend als acteur in films waaronder Turks Fruit en in theaterstukken.

Op dit moment zijn nog geen details bekend over de uitvaart. Of het een begrafenis of crematie is bijvoorbeeld.

Condoleren?

Wilt u de nabestaanden van Manfred de Graaf condoleren? Plaats een reactie:

Uitvaart Manfred de Graaf: de Zeg eens AAA acteur is overleden

5 (100%) 13 votes

Trend bij uitvaarten: afscheidsfotografie

Steeds meer mensen kiezen voor fotografie bij begrafenis en crematie

Uit onderzoek van Alles over Uitvaartverzekeringen .nl blijkt dat steeds meer mensen kiezen voor een fotograaf tijdens de uitvaart van een dierbare. We spreken met Marja, die haar echtgenoot Hans heeft verloren.

Marja is maar wat blij dat ze foto’s heeft laten maken bij de uitvaart van Hans. “Toen ik hoorde van afscheidsfotografie wist ik het al: dit wens ik. Toch ben ik achteraf nog gelukkiger met het album dan ik voor mogelijk kon houden. Ik gebruik het om gesprekken aan te gaan, omdat vrienden niet makkelijk durfden praten over de dood van Hans. -Wil je het album zien?, vroeg ik dan. Dan keken we samen en dit gaf mij weer steun. Al waren ze bij de uitvaart aanwezig, toch vroegen ze: was er een fotograaf dan?

De bloemen, de details, de sfeer, het gebeuren, alle genodigden en wij, we staan er prachtig op. Het is vol warmte en liefde voor Hans. Ik kijk naar de foto’s omdat ik wil beseffen dat we het goed hebben gedaan; het afscheid voor Hans was ingevuld naar zijn zin. Ik vind enorm veel troost in het terugkijken en raad het iedereen aan.”

Meer vraag voor professionele afscheidsfotograaf

In gesprek met Boukje Canaan van afscheidsfotograaf.nl blijkt dat er steeds meer vraag is naar fotografie bij een afscheid. “Als afscheidsfotograaf ben ik professioneel, betrouwbaar en vol kwaliteit. Door mijn inlevingsvermogen en ervaring weet ik hoe ik gepast en onopvallend zowel nabij als op afstand kan fotograferen. De liefdevolle momenten worden vastgelegd op een manier die voor later zoveel betekenis geeft. Je realiseert nadien hoe waardevol zulke foto’s werkelijk zijn. Van tevoren kunnen mensen deze inschatting vaak niet maken. Ik merk dat de verwachting telkens weer wordt overtroffen, want zelfs diegenen die geen behoefte aan foto’s hebben geven naderhand toe toch blij te zijn dat de keuze werd gemaakt”, aldus Boukje Canaan.

Lees meer over uitvaartkosten en uitvaartwensen.

Trend bij uitvaarten: afscheidsfotografie

5 (100%) 16 votes

Uitvaart Wim Kok: de oud-premier is overleden

Op zaterdag 20 oktober 201 is oud-premier Wim Kok overleden. De oud-PVDA leider is op tachtig jarige leeftijd overleden. Lees meer over uitvaart Wim Kok en meer informatie.
Wim Kok is gestorven als gevolg van een hartkwaal. Hij laat zijn vrouw Rita, zijn kinderen en kleinkinderen achter. Hij werkte als FNV voorzitter en was daarna als politicus actief voor de PVDA. In Paars I en II was hij premier van Nederland

 

Uitvaart Wim Kok

Bekijk onderstaande video over de uitvaart van Wim Kok:

Wat zijn jouw uitvaartwensen? Met een uitvaartverzekering ben je zeker van een persoonlijke uitvaart.

Condoleances Wim Kok: bedank en condoleer de familie en vrienden

Plaats hieronder jouw condoleances voor Wim Kok.

Uitvaart Wim Kok: de oud-premier is overleden

5 (100%) 23 votes

Rouwkaart nog steeds meest gekozen bij overlijden

persoonlijke rouwkaartHoewel tegenwoordig steeds meer mensen en bedrijven met elkaar communiceren via de mobiele telefoon en internet blijven de traditionele rouwkaarten nog steeds populair in de communicatie van een overlijden. Uit onderzoek van AllesoverUitvaartverzekeringen.nl blijkt dat 95% van alle mensen die hun uitvaartwensen vastleggen, na hun overlijden een rouwkaart wil laten versturen naar vrienden, familie en bekenden.

Uit het onderzoek dat is gedaan onder 500 mensen geeft slecht een aantal personen aan dat de communicatie via een andere manier kan worden gedaan. Genoemde voorbeelden zijn via een e-mail of een WhatsApp bericht. De traditionele rouwkaart via post blijkt echter veruit het meest gekozen.

Verder blijkt dat mensen steeds vaker kiezen voor een persoonlijke rouwkaart. Het is mogelijk om al bij leven een rouwkaart te ontwerpen. Naast een persoonlijke rouwkaart kiezen mensen ook voor een persoonlijke uitvaart met een zelf gekozen locatie, stijl en muziek.

Rouwkaart nog steeds meest gekozen bij overlijden

5 (100%) 13 votes

Uitvaart Charles Aznavour: de grootse Franse zanger is overleden

De grootse Franse zanger Charles Aznavour is overleden. Op 94-jarige leeftijd overleed hij in zijn woning in Frankrijk. Meer over uitvaart Charless Aznavour, zijn leven en zijn carrière. 

Carrière Charles Aznavour: 1400 liedjes

Charles Aznavour was al sinds 9 jaar bezig met optreden. Zijn artistieke ouders lieten hem snel de wereld van theater zien. Zijn ouders waren Albanese immigranten en Charles groeide op in Parijs.

In de loop der jaren heeft hij meer dan 100 miljoen platen verkocht door de hele wereld. Naast zanger was hij tevens acteur. Hij speelde in maar liefst zestig films. In totaal schreef hij meer dan 1400 chansons. Bekende nummers van Charles Aznavour zijn She, For me formidable, La mamma, Hier encore en La Bohème.

Uitvaart Charles Aznavour

Volgens de uitvaartwensen van Charles zou hij worden begraven en worden bijgezet in het familiegraf in Montfort l’ Amaury, een plaats onder Parijs. Zijn ouders liggen daar begraven evenals zijn zoon Patrick die op 25-jarige leeftijd overleed.

In Frankrijk is vrijdag 5 oktober een ceremonie waar ook president Macron bij zal zijn. Daarnaast zal in Armenië, waar Charles Aznavour afkomstig is en wordt gezien als nationale held, een dag plaatsvinden om hem te herdenken.

Ook zeker zijn van een mooie persoonlijk uitvaart?

Met een uitvaartverzekering heb je een gerust gevoel voor een uitvaart die bij je past.

Jouw condoleances:

Heb jij goede herinneringen aan Charles Aznavour? Laat een bericht achter:

 

 

Uitvaart Charles Aznavour: de grootse Franse zanger is overleden

5 (100%) 13 votes

Uitvaart Koos Alberts: de volkszanger is overleden

Op 71-jarige leeftijd is volkszanger Koos Alberts overleden. In het bijzijn van zijn familie nam hij afscheid. Koos Alberts is bekend van hits zoals “Ik verscheurde je foto” en “Gisteren heeft zij mij verlaten”. Lees meer over uitvaart Koos Alberts.

“Ik heb een prachtig leven gehad” – Koos Alberts

Koos Alberts heeft moedig gestreden tegen blaaskanker maar helaas de strijd verloren. De volkszanger was zeer geliefd onder liefhebbers van het Nederlandse lied. In de jaren 80 brak hij echt door en trad hij regelmatig op. Koos Alberts kreeg in 1987 een auto ongeluk waardoor hij in een rolstoel raakte.

Sinds juni 2018 trad hij door zijn ziekte niet meer op. “Ik heb een prachtige leven gehad” gaf hij aan in een interview.

Uitvaart Koos Alberts

Door zijn ziekte en uitvaartverzekering heeft hij tijd gehad om zijn eigen uitvaartwensen te bespreken en vast te leggen. Zo wil hij gecremeerd worden in Leusden.

Koos gaf veel om zijn fans. Vandaar dat fans van Koos Alberts donderdag 4 oktober tussen 18.00 en 20.00 uur afscheid hebben kunnen nemen. Het vond plaats in crematorium Amersfoort aan de Dodeweg 31 in Leusden. De crematie heeft in besloten kring plaatsgevonden.

Koos Alberts: condoleren en herinneringen

Wil je familie en vrienden van Koos Alberts condoleren? Of heb je een boodschap? Laat je bericht hieronder achter:

Uitvaart Koos Alberts: de volkszanger is overleden

5 (100%) 21 votes