Uitvaartverzekering vergelijken Consumentenbond

Interesse in uitvaartverzekering vergelijken?

Vergelijk hier nu gratis uitvaartverzekeringen:


Your Text

Your Text

Your Text

Your Text


Naturaverzekering

3 miljoen leden

nabestaandenzorg

€ 9500,- verzekerd

6,88

PER MAAND

GOEDKOOPSTE

Geldverzekering

3 miljoen leden

nabestaandenzorg

€ 9500,- verzekerd

7,85

per maand

Geldverzekering

voorheen ardanta

volledige keuzevrijheid

€ 9500,- verzekerd

11,69

per maand

WordPress Pricing Table Plugin

Twenthe Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
13,89

De Laatste Eer Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
16,02

De Laatste Eer Assen Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
16,02
Premie is gebaseerd op de volgende ijkgegevens: Geslacht: vrouw, leeftijd: 18 jaar, verzekerd bedrag: € 9500,-, jaarlijkse indexatie: nee, duur betaling en type verzekering: Dit hangt af van wat de verzekeraar aanbiedt, uitvaartwijze: Weet ik nog niet, indien er een keuze gemaakt moet worden dan begrafenis. Andere verzekerde bedragen worden benoemd. Bron van premies: websites uitvaartverzekeraars. Advertenties.

Wil jij een uitvaartverzekering vergelijken via de Consumentenbond, of zoek je liever zelf?

Eenvoudig uitvaartverzekering vergelijken en kiezen

De Consumentenbond staat bekend om haar informatieve website vol tips en onderzoeken naar producten. Het testen en in kaart brengen van prijzen voor diensten en duurdere artikelen staat centraal bij de bond. Een zoektocht naar een uitvaartverzekering levert op het internet vaak niet alle informatie op die je nodig hebt. Bij de Consumentenbond gaat men gaat wel in op de verschillende soorten uitvaartverzekeringen die geboden worden door de grotere maatschappijen. Toch levert het vergelijken met de Consumentenbond vaak niet het gewenste resultaat voor degenen die willen weten wat de exacte prijzen en mogelijkheden zijn voor het regelen van een goedkope uitvaart.

Voordat je op een goede manier aan de slag gaat met uitvaartverzekering vergelijken tussen de verschillende uitvaartverzekeringen en de tarieven  is het handig om allereerst te bekijken welke verzekering je wenst. Weet je bijvoorbeeld of jij wilt worden begraven, of wilt worden gecremeerd? Van deze keuze hangt de basis-prijsberekening van jouw uitvaart af. Wellicht weet je al dat een crematie in principe goedkoper is dan een begrafenis. Uiteraard hangt dit weer af van de bijzondere wensen die je wellicht hebt wat betreft jouw crematie. Je kunt er van uitgaan dat een crematie op een redelijk sobere manier een prijskaartje kent van zo’n 5000 Euro. Met deze kennis kun jij een vergelijking doen en kun je te weten komen hoeveel jij bij verschillende maatschappijen maandelijks zou moeten betalen. Een vergelijking is eenvoudig gemaakt.

De looptijd van een uitvaartverzekering vergelijken

Hoe lang wil jij jouw uitvaartverzekering blijven betalen? Het spreekt voor zich dat je het best zo jong mogelijk kunt beginnen met het betalen van je contributie voor je uitvaartverzekering. Met andere woorden, voor jongere mensen vanaf 18 jaar is de maandelijkse premie lager en is de looptijd van de betalingen voor de uitvaartverzekering korter. Wil je tot je 65ste levensjaar betalen? Of betaal je gewoon door tot je 85 bent? Ook deze factoren zijn van belang bij een uitvaartverzekering vergelijken bij de Consumentenbond.

Wat zijn jouw uitvaartwensen?

Kies je voor een begrafenis die je betaalt met een uitvaartverzekering ? Wil jij liever begraven worden? Dan is het uiteraard ook een goed idee om een  zoektocht te doen. Zo weet je welke kosten er verbonden zijn aan een uitvaart naar jouw wensen.

Je zult maandelijks wat meer betalen voor het bijeen sparen van de kosten voor jouw begrafenis, dat spreekt voor zich. Dit heeft te maken met de kosten van bijvoorbeeld de grafrechten. Bij het doen van een vergelijking voor een begrafenis is het ook belangrijk om eventuele bijkomende kosten in je achterhoofd te houden. Hoe lang wil je dat jouw graf beschikbaar blijft voor jou? Deze kosten tellen allemaal mee. Bedenk dus wat je wilt voordat je start met uitvaartverzekering vergelijken.

Vergelijk en bespaar op uitvaartverzekeringen

uitvaartverzekering voor kinderen en baby's
Hoe jonger je bent, hoe lager de premie: vergelijk vandaag een uitvaartverzekering

Naast de Consumentenbond zijn er nog andere manieren om verzekeringen naast elkaar te leggen en een keuze te maken. Op Alles over Uitvaartverzekeringen.nl helpen we je met het vinden van de uitvaartverzekering die het beste bij je past.

Jaarlijks maken duizenden Nederlanders de keuze om via onze website de geldzaken rondom hun uitvaart goed te regelen. Heb jij nog geen uitvaartverzekering voor je gezin? Hoe sneller je een uitvaartverzekering regelt, hoe goedkoper het kan zijn. Want de premie wordt vaak bepaald op basis van hoe oud jij en je gezinsleden zijn.

Over de Consumentenbond

uitvaartverzekering vergelijken bij de consumentenbond

Iedereen kent wel de Consumentenbond, waar wat doet deze organisatie nou eigenlijk precies? Allereerst is het goed om te weten dat De Consumentenbond een vereniging is. Ze zijn opgericht om markten eerlijk en veilig te maken voor consumenten zoals jij en ik. Doordat je lid kan worden kunnen ze opkomen voor de belangen van consumenten. Dat is handig voor als een bedrijf met klanten in problemen komt of als er misstanden in een bepaalde branche ontstaan. Daarnaast geven ze advies aan haar leden en dit doen ze 100% onafhankelijk. Kortom: de Consumentenbond komt voor je op en maakt het mogelijk dat je met een gerust hart producten en diensten kan kopen.

Praktische informatie over de Consumentenbond

Lid worden van De Consumentenbond kan voor € 7,50 per maand. Je ontvangt dan ook 11 keer per jaar de Consumentengids. Ook voor vragen kan je dan terecht bij De Consumentenbond.

Post adres Consumentenbond
Postbus 1000
2500 BA Den Haag

Bekijk ook de website

Jouw eigen uitvaartverzekering kan je zelf vinden

Heb jij al een eigen uitvaartverzekering afgesloten? Het is voor sommigen van ons geen prettig idee om lang stil te staan bij je eigen uitvaart. Toch is ons leven onmiskenbaar eindig en is het belangrijk om te weten hoe jij jouw uitvaart wilt regelen en financieren. Niet iedereen heeft de beschikking over een enorm kapitaal. Tevens is het jammer om jouw geld aan te spreken voor een uitvaart die je middels kleine maandelijkse betalingen eenvoudig zelf kunt regelen. Tot in 2015 waren de kosten van een uitvaartverzekering in sommige gevallen nog aftrekbaar van de belasting. Tegenwoordig is dat helaas niet meer het geval. Door het bekijken van prijzen kun je toch tot een goedkope uitvaartverzekering komen, waarmee je rust voor jezelf en voor je nabestaanden krijgt.

Top 5 uitvaartverzekeringen?

Er zijn veel onderlinge verschillen in de tarieven die de uitvaartverzekeraars hanteren voor een uitvaart. Dit geldt zowel voor crematies als begrafenissen. Hoe begin je met het maken van een goede vergelijking tussen de geboden tarieven? Uiteraard is een uitvaart een zeer persoonlijk iets. In eerste instantie zul je moeten kiezen voor het type uitvaart dat jij wenst. Wil je begraven worden of wil je liever worden gecremeerd? Moet jouw as na de crematie op een bepaalde plek worden bewaard of uitgestrooid? Hoe lang wil je dat jouw graf beschikbaar blijft? Is er bijvoorbeeld een familiegraf waarin je zou willen worden bijgeplaatst? Sta stil bij al deze vragen om een start te kunnen maken met het kiezen van de juiste verzekering.

De uitvaartverzekering; welke soort polis kies je?

Is het voor jou belangrijk dat jouw nabestaanden volledige zeggenschap hebben over de manier waarop jouw uitvaart verloopt? Wil je dat zij kunnen kiezen voor een begrafenis of crematie? Of dat de familie kan beslissen over de gehele invulling van jouw uitvaart? Kies dan voor een kapitaal uitvaartverzekering. Hierbij stelt de uitvaartverzekering een vooraf bepaalde som geld beschikbaar. Deze som geld kan worden gebruikt voor de uitvaart.

Vind jij het een prettig idee dat jij vooraf exact kunt laten vastleggen welke diensten er door welke uitvaartverzorger worden uitgevoerd bij jouw overlijden? Heb je graag zeggenschap over de kaarten, de bloemen en de muziek? In dat geval kun je jouw nabestaanden volledig ontzorgen door te kiezen voor een in natura uitvaartverzekering.

Op basis van jouw eigen voorkeur kun je nu een proefberekening maken en de goedkoopste uitvaartverzekering vinden. Zo kun je al snel vele euro’s per jaar besparen op je eigen uitvaart!

Uitvaartverzekering kapitaal

Voor velen van ons is het niet exact duidelijk wat een kapitaal uitvaartverzekering precies inhoudt. Een dergelijke verzekering wordt ook wel een geld uitvaartverzekering genoemd. Deze benaming maakt in feit vrijwel direct duidelijk waar dit type verzekering voor staat. Bij het afsluiten van een kapitaal verzekering voor de uitvaart leg je in feite vast dat jouw nabestaanden zeggenschap hebben over de besteding van de som geld die vrijkomt vanuit jouw uitvaartverzekering, na jouw overlijden. Men kan zelf kiezen voor een uitvaartverzorger, mag de dienst zelf invullen en bepaalt bijvoorbeeld hoeveel kaarten er verzonden worden en wat er gebeurt tijdens de uitvaart. Natuurlijk is het hierbij wel verstandig om met de eventuele toekomstige nabestaanden te overleggen. Vertel hen wat jouw wensen zijn en vraag of zij akkoord gaan met de uitvoering van het een en ander.

Wil jij een uitvaartverzekering kapitaal?

Kiezen voor een uitvaartverzekering in kapitaal of natura. De uitvaartverzekering in natura is in feite het tegenovergestelde van de kapitaal uitvaartverzekering. Bij een in natura uitvaartverzekering bepaal jij van tevoren exact hoe jij jouw uitvaart geregeld wenst te hebben. Deze wensen worden vertaald naar een polis, op basis waarvan een kostenberekening wordt gemaakt. Bij een verzekering in natura wordt jouw uitvaart zo uitgevoerd zoals jij dat wenst. Jouw nabestaanden hoeven geen lastige keuzes te maken tijdens een toch al moeilijke periode. De verzekering dekt in de meeste gevallen de kosten van de uitvaart, zeker wanneer je een indexering hebt laten toepassen op jouw uitvaartverzekering. Wil jij een goede keuze kunnen maken? Dan is een vergelijking maken tussen een kapitaal of natura polis. wellicht iets voor jou. Bekijk ook het prijsverschil hier tussen wanneer je op beide verzekeringen een indexering toepast.

Een uitvaartverzekering kapitaal met indexering

Ben je bekend met het gegeven indexering, wanneer het gaat over een uitvaartverzekering? Ieder jaar worden de zaken in ons leven duurder. Als het goed is groeit ook ons inkomen mee met deze financiële groei. Wanneer je bijvoorbeeld tien jaar geleden een crematie natura uitvaartverzekering hebt afgesloten voor 4500 Euro en in de toekomst komt te overlijden, is er een grote kans dat jouw uitvaartverzekeringssom de kosten niet kan dekken. Nabestaanden zullen dan alsnog in de buidel moeten tasten om geld bij te leggen. Het is goed om te weten dat een simpel vormgegeven en ingevulde crematie rond de 5000 Euro kost. Houd hier rekening mee en zorg ervoor dat je hierbij ook een indexering laat toepassen.

Uitvaartverzekering natura

Er zijn in hoofdzaak twee verschillende soorten uitvaartverzekeringen. Zo is er de geld (ook wel kapitaal geheten) uitvaartverzekering, en de in natura uitvaartverzekering. De meeste mensen blijken om verschillende redenen te kiezen voor een natura uitvaartverzekering. Om een vergelijking in natura uitvaartverzekeringen mogelijk en effectief te maken is het belangrijk om goed te weten wat jouw keuze is; kies jij voor een natura verzekering, of heb je liever een kapitaal uitvaartverzekering?

Een uitvaartverzekering natura en kapitaal

Een van de voornaamste reden waarom de meesten van ons voor een goede en goedkope uitvaartverzekering kiezen, is het feit dat we de nabestaanden niet met een financieel probleem en zorgen willen achterlaten. Als dit ook jouw uitgangspunt is voor het afsluiten van een verzekering voor jouw uitvaart, dan is een in natura uitvaartverzekering wellicht de juiste keuze voor jou. Bij een in natura uitvaartverzekering draait het verzekeren om het ontzorgen en het plannen van je uitvaart. Hiervoor is het goed om kort stil te staan bij de uitvaart volgens jouw wensen. Jij hebt bij een vergelijking maken van een natura en kapitaal uitvaartverzekering de touwtjes in handen. Wil jij bepalen wat er gebeurt na je overlijden? Wil je dit vastleggen in een polis en zelfs kunnen bepalen wie de uitvoerder van jouw uitvaart zal zijn? Dan is de in natura polis de juiste keuze voor jou.

Een uitvaartverzekering natura of toch kiezen voor geld?

Heb jij liever dat jouw nabestaanden de volledige vrijheid hebben wat betreft het invullen van jouw uitvaart? Zou je het fijn vinden dat zij de beschikking hebben over een som geld die ze naar eigen inzicht kunnen besteden aan je crematie of begrafenis en alle bijbehorende diensten? Kies dan voor een kapitaal uitvaart verzekering. Bepaal jouw wensen en regel jouw goedkope uitvaartverzekering nu makkelijk met de geboden informatie op deze website. We helpen je graag bij het bepalen van de juiste keuze voor jou. Een goede uitvaartverzekering hoeft niet te duur te zijn.

Regel jouw natura uitvaartverzekering  nu en je hoeft geen zorgen meer te hebben over de toekomst en jouw eigen uitvaart, de kosten en jouw wensen. Bekijk hier meer informatie over de in natura uitvaartverzekering. Het in kaart brengen van de verschillen van een natura polis is de eerste stap naar het goedkoop regelen van jouw uitvaart, exact zoals jij dat wilt. Doe je voordeel met lage tarieven en doe goed onderzoek.

Uitvaartverzekering afsluiten

Het afsluiten van de beste uitvaartverzekering kent meerdere voordelen, maar geeft ook vooral veel rust. Zo is het een feit dat het regelen van jouw zaken voor de uitvaart jouw nabestaanden veel zorgen bespaart. Een uitvaartverzekering afsluiten vergelijken kan tegenwoordig niet meer via websites zoals Independer. Sinds juli 2015 geeft deze website geen adviezen of bemiddeling meer wat betreft het vergelijken van de tarieven voor een goedkope uitvaartverzekering. Op deze website kun je nu alle informatie nodig vinden voor het uitvaartverzekering afsluiten vergelijken. Zo kun je eenvoudig kiezen voor een goede verzekering met een lage contributie. Dat geeft rust!

Een kapitaal uitvaartverzekering afsluiten

Een kapitaal uitvaartverzekering is een verzekering waarbij je tot een bepaalde leeftijd (bijvoorbeeld tot je 65ste jaar), of onbeperkt blijft betalen voor jouw verzekering. Wanneer je komt te overlijden, komt er een som geld (het kapitaal) vrij, waarmee jouw nabestaanden de uitvaart kunnen regelen. Zo is er geld beschikbaar om voor het een en ander te betalen. Wel is het belangrijk om er voor te zorgen dat het kapitaal voldoende is. Daarom is het raadzaam om bij het uitvaartverzekering afsluiten vergelijken te kijken naar een verzekering waarop je een indexering kunt laten toepassen. Daarmee groeit jouw opgespaarde kapitaal mee met de tijd, met name omdat alles door de jaren heen duurder wordt. Ook het bedrag dat je maandelijks betaalt wordt hiermee hoger. Sommige uitvaartverzekeraars bieden de mogelijkheid om de indexering aan- en uit te zetten.

Een natura uitvaartverzekering afsluiten

Een natura uitvaartverzekering is een pasklare oplossing voor degenen die hun nabestaanden zoveel mogelijk willen ontzorgen. Zo wordt in de uitvaartpolis alles vastgelegd wat betreft de uitvoerder van de uitvaart, de zaken die verder geregeld zouden moeten worden zoals het vervoer en dergelijke, maar ook het aantal rouwkaarten dat moet worden verzonden. Met deze verzekering kun je er op rekenen dat jouw nabestaanden zo min mogelijk zelf hoeven te beslissen. Willen ze die mogelijkheid wel hebben? Geen probleem. Men kan bijvoorbeeld kiezen om van een andere uitvaartverzorger gebruik te maken. In sommige gevallen zal er dan wel moeten worden bijbetaald. Maak nu een proefberekening en ga jouw uitvaartverzekering afsluiten vergelijken op basis van de verzekering die jij wenst.

Snel je uitvaartverzekering vergelijk en afsluiten

Hoe jonger je bent bij het afsluiten van je uitvaartverzekering, des te lager is het maandbedrag dat je betaalt. Dat scheelt in de maandelijkse lasten en je hebt alles goed geregeld. Zo hoef je maar kort stil te staan bij jouw overlijden en heb je alles geregeld voor de toekomst. Door nu te starten met uitvaartverzekering vergelijken en deze af te sluiten profiteer je van een lagere premie dan dat je het over een aantal jaar doet.

Uitvaart geldverzekering: breng de verschillen in kaart

Wil je de zaken goed geregeld hebben wat betreft de dekking van de kosten van jouw crematie of begrafenis? Veel mensen staan liever niet stil bij de financiële gevolgen van een overlijden. Natuurlijk is dit ook geen onderwerp waar je iedere dag bij stil wilt staan. Toch heeft het zeker zin om ervoor te zorgen dat jouw (toekomstige) kinderen, jouw partner of geliefden niet in de financiële problemen komen na het regelen van jouw uitvaart. Met het zelf de uitvaart geldverzekering vergelijken met onze handige vergelijker weet je binnen slechts enkele minuten bij welke maatschappij je een voordelige polis kunt afsluiten. Wanneer je komt te overlijden wordt er vanuit deze polis een bedrag aan geld uitgekeerd. Hiermee kunnen de nabestaanden diensten ‘inkopen’ om jouw uitvaart te regelen en te betalen. Denk hierbij aan de grafkosten, de crematie, de rouwdienst en kaarten.

De natura of uitvaart geldverzekering : de verschillen op een rij

Naast een kapitaal uitvaartverzekering (oftewel een geld uitvaartverzekering) kun je eventueel ook kiezen voor de populaire natura verzekering voor de uitvaart. Wanneer je kiest voor een natura verzekering voor de kosten van jouw uitvaart is het zo dat jouw nabestaanden zoveel mogelijk ontzorgd worden na het overlijden. Vanuit de natura polis worden diensten uitgevoerd en de crematie of begrafenis geregeld en betaald. Ook is er vaak sprake van een klein bedrag aan geld (bijvoorbeeld 500 Euro) dat besteed kan worden naar keuze. Aan extra kaarten of bloemen bijvoorbeeld. Wil je de natura en de uitvaart geldverzekering vergelijken op de verschillen? Ook dan kun je handig gebruik maken van onze volledig onafhankelijke vergelijker.

Besparen met de uitvaart geldverzekering

Door het maken van een goede vergelijking tussen de verschillende soorten verzekeringen voor de uitvaart kun je mogelijk veel geld besparen op de te betalen premie. Ook is het handig om de eventuele extra diensten en vergoedingen van de door jou overwogen verzekeraars eens nader te bekijken. Zo kun je met het uitvaart geldverzekering vergelijken ook een proefberekening maken van de premies. Heb je kinderen? Dan kunnen die bij veel verzekeraars gratis meeverzekerd worden op jouw [polis tot zij de leeftijd van 18 jaar bereiken. Dat scheelt aanzienlijk!

Start met uitvaartverzekering vergelijken

Maak gebruik van onze eerlijke en onafhankelijke informatie en gebruik de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van het uitvaart geldverzekering vergelijken. Zo weet je wat de mogelijkheden zijn en kun je eventueel met jouw naasten het gesprek aangaan over de te kiezen polissen.

Een uitvaartverzekering vergelijking maken

Een van de redenen waarom veel mensen nog geen keuze hebben gemaakt voor het afsluiten van een uitvaartverzekering is het feit dat men soms terugschrikt voor het uitzoeken van de exacte prijs en de diensten van een dergelijke verzekering. Een uitvaartverzekering vergelijking maken tussen de verschillende maatschappijen die deze dienst aanbieden, is veel eenvoudiger dan je wellicht denkt. Wij helpen je graag bij het kiezen van de beste verzekering voor jouw uitvaart, tegen de laagste prijs.

Hoe kun je het beste de verschillen tussen  uitvaartverzekeringen in beeld brengen?

Allereerst is het belangrijk om te bedenken wat jij exact van jouw uitvaartverzekering verwacht. Zou jij een dergelijke verzekering afsluiten zodat er een som geld beschikbaar komt voor de nabestaanden? Hier kunnen de achterblijvers gebruik van maken om jouw uitvaart naar hun beste inzicht te regelen. Natuurlijk is het verstandig om jouw wensen aangaande jouw uitvaart zo uitvoerig mogelijk te bespreken met jouw eventuele nabestaanden. Natuurlijk geldt dit ook voor een goed gesprek met je partner (en oudere kinderen). Hoewel het spreken over de uitvaart natuurlijk geen favoriete bezigheid zal zijn, geeft het duidelijk maken van je wensen een gevoel van rust. Wil je een som geld laten vrijkomen voor je uitvaart na jouw overlijden? Bekijk dan de verschillen tussen de aanbieders van kapitaal uitvaartverzekeringen.

Een uitvaartverzekering vergelijken voor een natura verzekering

Vind jij het juist een prettig idee dat jouw nabestaanden zo weinig mogelijk zorgen hebben wat betreft jouw uitvaart? Dan is een in natura polis iets voor jou. Met een in natura uitvaartverzekering bepaal jij hoe jouw uitvaart er uit zal zien. Jij maakt de keuzes. Op basis hiervan wordt alles in jouw polis vastgelegd. Hier hangt uiteraard een kostenplaatje aan. Op basis van deze kosten betaal je maandelijks een klein bedrag aan jouw uitvaartverzekeraar. Is dit iets voor jou en jouw nabestaanden? Kies voor volledige ontzorging en maak een uitvaartverzekering vergelijk voor een in natura polis.

Een derde mogelijkheid is de combinatie van een in natura plus een geld (kapitaal) uitvaartverzekering. Deze keuze is wat minder vaak in gebruik, juist omdat de nabestaanden het meest baat hebben bij een uitvaartverzekering waarbij alle opties en beslissingen zijn vastgelegd.

Een proefberekening is zo gemaakt

Zet op een rij wat jouw wensen zijn betreffende je uitvaart. Het kan hierbij handig zijn om te weten dat een sober uitgevoerde crematie rond de 5000 Euro kost. Uiteraard is het verstandig om een indexering toe te laten passen op je uitvaartverzekering. De kosten gaan immers met de jaren omhoog. Start op basis van jouw uitvaartwensen met uitvaartverzekering vergelijken en zorg voor rust voor jezelf en jouw nabestaanden.

Wat is de beste uitvaartpolis? Start met uitvaartverzekering vergelijken

Je hebt wellicht wel eens nagedacht over het afsluiten van een goedkope verzekering voor de kosten van de uitvaart. Maar al te vaak denken we hier pas over na wanneer we in onze directe omgeving worden geconfronteerd met alle zaken die geregeld en bekostigd moeten worden voor de uitvaart. Het is goed om even stil te staan bij het onvermijdelijke in de toekomst. Wil je bijvoorbeeld een crematie of wil je een begrafenis? Welke zaken moeten er geregeld worden en hoe wil jij jouw naasten de kans geven om afscheid van je te kunnen nemen op een manier die bij jouw leven past? Door uitvaartverzekering vergelijken en af te sluiten kun je de zaken voor de toekomst regelen. Wat is de beste uitvaartpolis voor jou en hoe kun je snel ontdekken welke verzekeraar een polis biedt die binnen jouw budget past?

De beste uitvaartpolis in de juiste vorm

Bij het selecteren van een verzekering voor de kosten van jouw toekomstige uitvaart kies je in hoofdzaak tussen de twee vormen van verzekeren. Hierbij maak je een keuze tussen een natura verzekering voor de uitvaart en een kapitaal uitvaartverzekering. Wil je dat jouw naasten weinig moeilijke vragen hoeven te beantwoorden en zo min mogelijk voor moeilijke keuzes komen te staan na jouw overlijden? Dan is de natura verzekering wellicht een goede keuze. Hierbij worden na het overlijden diensten uitgekeerd, zoals het verzorgen van de uitvaart zelf en de bijkomende zaken. Voor degenen die simpelweg willen dat er na het overlijden een som aan geld vrij komt is de kapitaal verzekering de beste uitvaartpolis. Met dit geld kopen de nabestaanden zelf diensten in en regelen zij de uitvaart zelf. Dit vraagt meer tijd en roept veel vragen op.

De regie in handen met de beste uitvaartverzekering

Met de beste uitvaartpolis die binnen jouw budget past heb je zelf de regie in handen wat betreft het regelen van de diensten voor jouw uitvaart. Maak het jouw geliefde makkelijk en zorg ervoor dat zij geen schulden hoeven te maken om jouw uitvaart te bekostigen. Zo beperk je het trauma in een vreselijk zware periode. Geldzorgen horen hier simpelweg niet bij. Met onze onafhankelijke vergelijker ontdek je snel wat de beste uitvaartpolis is voor jouw situatie. Zo regel je alles goed en goedkoop. Vertel jouw naasten wat je geregeld hebt en bewaar de polis op een handige plek in huis. Dat biedt rust.

4.6/5 - (62 stemmen)
Kasper, Uitvaartverzekering expert

Plaats een reactie