Uitvaartwensen

Jouw persoonlijke uitvaartwensen


  Leg je uitvaartwensen eenvoudig vast en deel het met familie en vrienden

  Voor iedereen, ook voor mensen zonder uitvaartverzekering
  Het geeft rust dat anderen van je uitvaartwensen weten
  100% Gratis online service  Hoewel jouw eigen overlijden waarschijnlijk niet je meest favoriete onderwerp is om bij stil te staan, geeft het vastleggen van de persoonlijke uitvaartwensen een heel groot stuk rust voor de toekomst. Het moeten vormgeven en invullen van een uitvaart voor een dierbare die overleden is, kan behoorlijk stressvol zijn. Jij kunt jouw nabestaanden helpen bij het vervullen van jouw wensen wat betreft jouw eigen uitvaart. Hiervoor hebben wij een 100% gratis dienst beschikbaar. Op het laatste wensen formulier kun jij aangeven wat jouw wensen zijn. Dat is een enorme stap op weg voor degenen die jouw uitvaart zullen regelen.

  Verzekerd of niet verzekerd voor de uitvaart? Jouw uitvaartwensen leg je gratis vast

  Heb je een uitvaartverzekering waarmee je de kosten van jouw uitvaart hebt gedekt? Dat is een fijne gedachte voor de nabestaanden. Met een natura- of een kapitaal uitvaartverzekering kan men rekenen op een vergoeding vanuit de verzekering (bij een kapitaal verzekering), of een uitkering van de verzekering in diensten (natura). Zo voorkom je stress, rekeningen en eventuele schulden voor degenen die jouw uitvaart vormgeven.
  Ook wanneer je geen verzekering hebt voor de uitvaart kan je volledig gratis jouw uitvaartwensen invullen en bewaren op het laatste wensen formulier. Doe hier je voordeel mee en schep duidelijkheid voor jezelf en jouw geliefden. Als je op zoek bent naar een goede verzekering dan is het raadzaam om te starten met uitvaartverzekering vergelijken.

  Hoe werkt het opgeven van jouw uitvaartwensen?

  Hoe wil jij dat jouw uitvaart eruit ziet? Houd je van bepaalde muziek? Wil je een borrel voor de nabestaanden? Of heb je specifieke wensen of ideeën? Jij houdt de regie over jouw uitvaart door middel van het gratis invullen van jouw uitvaartwensen. Vervolgens print je het formulier een aantal keren uit. Zo kun je zelf een kopie bewaren op een vaste plek (bij de administratie en belangrijke papieren bijvoorbeeld).

  Ook kun je jouw partner, een kind of een goede vriend(in) een kopie geven. Zo weet je zeker dat men kan beschikken over jouw uitvaartwensen wanneer je komt te overlijden. Tevens kun je aan de hand van jouw wensen zien wat de eventuele kosten hiervan zouden zijn.

  Start met het invullen van jouw uitvaartwensen

  Kies een rustig moment en start met het vastleggen van jouw uitvaartwensen. Het uitgeprinte document is geen vervanger van een testament of een donor codicil. Het uitvaartwensen formulier is puur bestemd voor het communiceren van jouw wensen met betrekking tot jouw uitvaart en heeft geen rechtsgeldige gevolgen. Zo ga je met een rustig gevoel de toekomst in.


   Leg je uitvaartwensen eenvoudig vast en deel het met familie en vrienden

   Voor iedereen, ook voor mensen zonder uitvaartverzekering
   Het geeft rust dat anderen van je uitvaartwensen weten
   100% Gratis online service


   4.9/5 - (15 stemmen)
   Kasper, Uitvaartverzekering expert