Uitvaart Henk Wullems, de ex-voetbaltrainer is overleden

Uitvaart Henk Wullems

Verdrietig nieuws in voetballand. Oud-trainer Henk Wullems is zaterdag 15 augustus 2020 op 84-jarige leeftijd overleden. Zijn familie heeft het overlijden van Henk Wullems aan het ANP laten weten. Henk Wullems zou door een herseninfarct al enige tijd ziek zijn geweest. De oud-voetballer en trainer kun je kennen door zijn tijden bij Willem II, AZ en zelfs als bondscoach van het Indonesische elftal. In dit artikel lees je alles over zijn carrière, de uitvaart van Henk Wullems en is er ruimte overgelaten waar jij jouw herinneringen aan hem kunt delen. Je kunt gerust een condoleance bericht voor zijn familie en andere nabestaanden achterlaten.

De carrière van Henk Wullems

De op 21 januari 1936 in Haarlem geboren Henk Wullems voetbalde een tijdje voordat hij voetbalcoach begon te worden. Hij heeft zowel voor voetbalclubs uit de Eredivisie en de Eerste divisie.

Een van de hoogtepunten uit zijn carrière vond in 1973 plaats. Toen won Henk Wullems met NAC de KNVB-beker. Dit was overigens de enige keer dat de Bredase club deze prijs in de wacht heeft gesleept, dus dat maakt het extra bijzonder.

Verder was Henk Wullems coach bij Willem II, Go Ahead Eagles, Excelsior, NAC, Vitesse en AZ. Hij heeft zelfs teams in Saoedi-Arabië getraind voordat hij ergens aan het eind van de jaren 90 naar Indonesië vertrok. In 2000 werd Henk Wullems landskampioen met PSM Makassar. Tussen 1996 en 1998 was hij bondscoach van het Indonesische nationale elftal. Hiermee won hij de zilveren medaille op de Zuidoost-Aziatische Spelen.

Uitvaart Henk Wullems

De uitvaart van Henk Wullems vindt op zaterdag 22 augustus 2020 in Tilburg plaats. Het is niet bekend of zijn familie nog een herdenking voor hem organiseert. Hoogstwaarschijnlijk kiest de familie van Henk Wullems ervoor om in besloten kring afscheid van hem te nemen.

Condoleren en herinneringen

Henk Wullems heeft meerdere teams gecoacht gedurende zijn carrière. Hij deed het erg goed in Zuidoost-Azië en Indonesië. De uitvaart van Henk Wullems zal een crematie zijn en vindt in Tilburg plaats. Henk Wullems zal erg gemist worden.

Wat zijn jouw herinneringen aan Henk Wullems? Heb jij z’n carrière gevolgd of ben je door hem geïnspireerd geraakt? Dan kun je jouw herinneringen aan de oud-voetballer en trainer onderaan dit bericht met ons delen. Je staat er vrij in om een condoleance bericht voor zijn familie en/of andere nabestaanden achter te laten. Allesoveruitvaartverzekeringen.nl herdenkt Henk Wullems als de hardwerkende doorzetter die hij was. Henk Wullems is 84 jaar oud geworden.

Rate this post
Redactie

1 gedachte over “Uitvaart Henk Wullems, de ex-voetbaltrainer is overleden”

Plaats een reactie