Uitvaart Kirvan Fortuin, internationaal bekende danser en activist overleden

Uitvaart Kirvan Fortuin

Droevig nieuws uit Zuid-Afrika, de media laat weten dat internationaal bekende danser en activist Kirvan Fortuin op 28-jarige leeftijd om het leven is gekomen. Zijn dood is een bizar incident waarbij een 14-jarig meisje voor zijn moord is opgepakt. Kirvan Fortuin was een bruisende en passievolle persoonlijkheid die het ver in de danswereld zou schoppen. In dit artikel lees je alles omtrent zijn carrière, de uitvaart van Kirvan Fortuin en heb je de mogelijkheid om een condoleance bericht of een herinnering aan Kirvan achter te laten.

De carrière van Kirvan Fortuin

Kirvan Fortuin kende twee grote passies in zijn leven, het ene was dansen en het ander was het bouwen en beschermen van zijn community. Hij was onder andere oprichter van de Kirvan Fortuin stichting. Daarnaast zette Kirvan Fortuin zich voor de Nederlandse Stichting Festival voor het Afrikaans in.

Kirvan Fortuin woonde en leefde gedurende zijn leven zowel in Nederland als in Zuid-Afrika. Gedurende zijn carrière werkte hij met verschillende Afrikaanse en Nederlandse opdrachtgevers samen. Denk hierbij aan Nederlandse Festivals, hij danste in de Rotterdamse Schouwburg en trad op meerdere wereldwijde festivals op.

Verder was Kirvan Fortuin een passievolle activist voor de LHBTQI-gemeenschap. Dit vond hij erg belangrijk. Het maakte hem niet uit dat hij werd bespot, veroordeeld, gepest en zelfs doodsbedreigingen ontving, hij bleef altijd vechten voor waar hij voor stond.

Op Youtube vertelde Kirvan Fortuin ooit dat hij gek was op Rotterdam. Dat kwam vooral doordat hij voelde dat hij in Nederland meer zichzelf kon zijn. Kirvan Fortuin noemde Rotterdam een prachtige en kunstzinnige stad.  

Uitvaart Kirvan Fortuin

Hoe de uitvaart van Kirvan Fortuin eruit gaat komen te zien is niet in de media bekend gemaakt. Waarschijnlijk nemen zijn familie en andere nabestaanden in besloten kring afscheid van Kirvan Fortuin. Het is vreselijk wanneer een jong persoon van het leven wordt beroofd. In West-Kaap heeft de minister van Cultuur en Sport een reactie ter nagedachtenis aan de danser en activist achtergelaten. Kirvan Fortuin werd gezien als een voorbeeld van hoe talent en hard werken de weg naar succes kan openen. Kirvan Fortuin begon steeds meer bekendheid in Zuid-Afrika te verwerven. De danser en activist had een veelbelovende toekomst voor zich.

Wellicht organiseren de familie en vrienden van Kirvan Fortuin nog een herdenking voor hem. Kirvan werkte gedurende zijn leven mee aan verschillende festivals, waaronder het Festival voor het Afrikaans in Nederland. Daarnaast was hij ook actief binnen verschillende stichtingen.

Condoleren en herinneringen

Kirvan Fortuin zal flink worden gemist. De danser en activist was een veelbelovend talent en begon net meer bekendheid in Nederland en Zuid-Afrika te verwerven. Wanneer de uitvaart van Kirvan Fortuin precies plaatsvindt is in de media niet bekend gemaakt. Veel vrienden, familie, oud-collega’s en mededansers uiten hun condoleance op social media.

Wat zijn jouw herinneringen aan Kirvan Fortuin? Heb je toevallig eens samen mogen werken of dansen? Onderaan dit bericht is er ruimte overgelaten om herinneringen aan Kirvan Fortuin te delen. Je kunt er ook voor kiezen om een condoleance bericht voor zijn familie en andere nabestaanden achterlaten. Allesoveruitvaartverzekeringen.nl herdenkt Kirvan Fortuin graag als de muzikale, flexibele en buitengewoon gepassioneerde danser en activist die hij was. Kirvan Fortuin is slechts 28 jaar oud geworden.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie