Uitvaart Bonnie Pointer, zangeres van The Pointer Sisters is overleden

Uitvaart Bonnie Pointer

De Amerikaanse zangeres Bonnie Pointer is op maandag 8 juni 2020 overleden. De Amerikaanse werd 69 jaar oud. Over de doodsoorzaak van Bonnie Pointer is niets bekend gemaakt. Bonnie Pointer trad jarenlang op met haar drie zussen. De vier dames stonden bekend als The Pointer Sisters en wonnen verschillende prijzen. In dit artikel lees je alles over haar carrière, de uitvaart van Bonnie Pointer en is er ruimte overgelaten om jouw herinneringen aan haar te delen. Je kunt er ook voor kiezen om een condoleance bericht voor haar familie en andere nabestaanden achter te laten.

De carrière van Bonnie Pointer

Bonnie Pointer werd op 11 juli 1950 in Oakland geboren. Samen met haar drie andere zussen June, Anita en Ruth begonnen zij hun zangcarrière in de kerk van hun vader. In de jaren 60 zongen de zussen vooral gospel. Aan het begin van de jaren 70 brak het viertal, The Pointer Sisters genaamd, door bij het grote publiek. The Pointer Sisters namen in totaal vijf platen op en wonnen ook enkele muzikale prijzen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Grammy.

In het begin traden alleen June en Bonnie op in kleine bars en lokale clubs. Even later besloten ook de zussen Ruth en Anita zich bij June en Bonnie Pointer aan te sluiten. The Pointer Sisters zongen vooral liedjes met een mix van de genres gospel, R&B, soul, jazz en popmuziek. Hun grootste hits waren Yes We Can en Fairytale.

In 1977 besloot Bonnie Pointer om solo te gaan, zij wilde als zangeres haar zangcarrière verder uitbouwen. Bonnie Pointer sloot een deal bij Motown Records en bracht hier twee platen uit. Helaas kreeg Bonnie ruzie en verliet zij het platenlabel Motown al snel. Bonnie vond een andere platenmaatschappij die beter bij haar paste. Helaas kwam haar carrière nooit meer op het niveau wat zij met The Pointer Sisters had behaald.

Het bijzondere aan dit verhaal is dat juist na het vertrek van Bonnie Pointer uit The Pointer Sisters hun grootste hits uitkwamen. De bekendste hits van de zusjes is I’m So Excited en Jump (for my love). De zussen hadden ondanks het vertrek van Bonnie Pointer altijd een goede band met elkaar.

In 1994 kreeg Bonnie Pointer samen met haar zussen hun eigen ster op de Hollywood Walk of Fame. Hier waren alle vier de dames erg trots op.

Uitvaart Bonnie Pointer

Wanneer de uitvaart van Bonnie Pointer plaatsvindt is niet in de media bekend gemaakt. Bonnie Pointer is de tweede Pointer Sister die overlijdt. In 2006 stierf June Pointer doordat zij kanker had. Anita Pointer heeft een mooie en emotionele oproep in de media gedaan. De zus van Bonnie Pointer laat weten dat haar familie kapot is door het verlies van Bonnie. Anita vraagt namens haar familie of mensen met hen willen bidden. Daar voegt zij nog aan toe dat Bonnie Pointer haar beste vriendin was en dat Anita haar zus nu al mist.

Het is niet bekend of Bonnie Pointer begraven of liever gecremeerd wilde worden. Waarschijnlijk neemt de familie in kleine en besloten kring afscheid van hun Bonnie. Door het Coronavirus is het niet toegestaan om met grote groepen mensen bij elkaar te komen. Vandaar dat bijna alle uitvaarten nu in kleine groepen plaatsvinden.

Condoleren en herinneringen

De familie Pointer roept op om samen met hen voor hun overleden zus Bonnie Pointer te bidden. Wanneer de uitvaart van Bonnie Pointer precies plaatsvindt is niet met de media gedeeld. De zus van Bonnie, Anita Pointer, laat weten dat The Pointer Sisters nooit zo bekend hadden geworden zonder Bonnie Pointer. Anita laat weten dat Bonnie Pointer niet alleen haar zus, maar ook haar beste vriendin was.

Wat zijn jouw herinneringen aan Bonnie Pointer en The Pointer Sisters? Op welk lied dans jij het beste? Het is onmogelijk om géén enkel lied van deze muzikale zussen te kennen. Aan het einde van dit bericht kan jij jouw herinnering aan Bonnie Pointer delen. Verder is er ruimte overgelaten waarin je een condoleance bericht voor haar familie en nabestaanden achterlaten. Allesoveruitvaartverzekeringen.nl herdenkt Bonnie Pointer graag als de muzikale, succesvolle en buitengewoon goede zangeres die zij was. Bonnie Pointer is 69 jaar oud geworden.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie