Uitvaart Jerry Stiller, King of Queens-acteur is overleden

Uitvaart Jerry Stiller, de acteur is overleden © Michael Dorausch / Flickr – met wijzigingen

Jerry Stiller is op 92-jarige leeftijd overleden. De bekende Amerikaanse acteur en vader van Ben Stiller stierf een natuurlijke dood. Zijn zoon Ben Stiller heeft de dood van zijn vader via een tweet bekendgemaakt. Jerry Stiller was vooral bekend van zijn komische rollen en karakters. Jerry Stiller heeft ook nog een tijd lang met zijn vrouw als komisch duo opgetreden. In dit artikel lees je alles over zijn carrière, de uitvaart van Jerry Stiller en is er ruimte om herinneringen aan hem te delen. Onderaan dit bericht kan je gerust een condoleance bericht voor de familie van Jerry Stiller en andere nabestaanden achterlaten.

Carrière Jerry Stiller

De geboren New Yorker, Jerry Stiller, zag op 8 juni 1927 het levenslicht. Nadat hij in de Tweede Wereldoorlog bij het leger had gezeten, besloot hij een dramaopleiding te volgen. Hij leerde zijn vrouw Anne Stiller-Meara kennen en de twee bleken een goed team. In de jaren 50 vormden zij een komisch duo. Samen traden zij op bij verschillende radio- en televisieshows.

Begin jaren 60 werd het duo Jerry en Anne, volgens The New York Times, uitgeroepen tot een nationaal fenomeen.  Heel Amerika was gek op die twee. Aan het begin van de jaren 90 werd hij voor de serie Seinfield gevraagd. De serie was op dat moment al 4 seizoenen bezig, maar ze wilden Jerry Stiller er graag bij hebben. Dat was een goede keuze want in zijn rol als Frank Costanza was, Jerry Stiller op zijn best. Hoewel hij maar in ruim 25 afleveringen te zien is, denkt iedereen meteen aan zijn personage wanneer men het over Seinfield heeft.

Omdat Jerry Stiller erg goed kon acteren, werd hij meerdere keren als neuroot of een personage met weinig zelfbeheersing gecast. Dit soort rollen waren hem op het lijf geschreven en leverden goede televisie en film op. In de serie King of Queens had hij de rol van Arthur Spooner. Verder heeft hij aan films als Hairspray en The Heartbreak Kid gespeeld.

Jerry Stiller en Anne kregen samen twee kinderen, Ben en Amy. Beide kinderen hebben ook succesvolle acteer carrières opgebouwd. Vooral Ben Stiller is nu ook erg bekend.

Uitvaart Jerry Stiller

Wanneer de uitvaart van Jerry Stiller plaatsvindt is niet bekend. De media weet ook niet of het om een begrafenis of een crematie zal gaan. De zoon van Jerry Stiller, Ben Stiller, liet via Twitter het verlies van zijn vader weten. Hij plaatste daar een mooie foto en lieve tekst bij. Ben Stiller noemt zijn vader een geweldige man, vader en grootvader en echtgenoot voor zijn reeds overleden vrouw. Jerry Stiller zal erg gemist worden en Ben Stiller laat weten dat hij veel van zijn vader houdt. De media gaat ervan uit dat de uitvaart van Jerry Stiller in besloten kring zal plaatsvinden.

Condoleren en herinneringen

Er is in de media niets over de uitvaart van Jerry Stiller bekendgemaakt. Men gaat ervan uit dat de uitvaart van Jerry Stiller in besloten kring zal plaatsvinden. Door de huidige Coronacrisis mogen er niet te veel mensen op een uitvaart aanwezig zijn. Het virus wordt van mens op mens overgegeven, waardoor iedereen voorzichtig dient te zijn en zijn/haar verantwoordelijkheid dient te nemen. Wat zijn jouw herinneringen aan Jerry Stiller? In welke rol vond jij hem op zijn best? Onderaan dit bericht kan je herinneringen aan deze Amerikaanse acteur delen. Er is ook ruimte overgelaten zodat je eventueel een condoleance bericht voor de familie en andere nabestaanden van Jerry Stiller kunt achterlaten. Allesoveruitvaartverzekeringen.nl herdenkt Jerry Stiller graag als de geweldige acteur, komische held en de charismatische man die hij was. Jerry Stiller is 92 jaar oud geworden.

Rate this post
Redactie

1 gedachte over “Uitvaart Jerry Stiller, King of Queens-acteur is overleden”

Plaats een reactie