Uitvaart Brian Dennehy, Amerikaanse Rambo-acteur is overleden

Uitvaart Brian Dennehy

Brian Dennehy is op 15 april 2020 overleden. Brian Dennehy is vooral bekend uit de film First Blood. Zijn dochter Elizabeth Dennehy heeft zijn overlijden via Twitter met de wereld gedeeld. Zij geeft aan dat Brian Dennehy een natuurlijke dood is gestorven en dat zijn overlijden niets te maken heeft met het heersende COVID-19 virus. Brian Dennehy is 81 jaar geworden. In dit artikel lees je meer over zijn carrière, de uitvaart van Brian Dennehy en is er ruimte overgelaten waar je een herinnering aan hem kunt delen. Onderaan dit bericht kan er ook een condoleance bericht voor zijn familie en andere nabestaanden worden achtergelaten.

Carrière Brian Dennehy

Brian Dennehy, in 1938 geboren in Bridgeport, groeide op in een gezin met twee broers. Zijn familie heeft Ierse roots. Als jongeman studeerde hij geschiedenis maar hij besloot om de switch naar toneelwetenschappen te maken. In 1959 besloot hij om bij de mariniers te gaan en dit werk heeft hij tot 1963 gedaan. Hierna wilde hij graag alles inzetten om beroepsacteur te worden.

Brian Dennehy richtte zich vooral op dramatische films. Zijn grote doorbraak vond plaats toen hij de rol van Sheriff Will Teasle op zich nam in de film First Blood. De film kwam in 1982 uit en hij speelde samen met Sylvester Stallone in deze kaskraker.

Toen hij in het toneelstuk Death of a Salesman speelde, won hij twee Tony Awards voor beste acteur. De jaren 80 waren volledig in de ban van Brian Dennehy. Hij was namelijk de bekendste acteur van deze hele periode. In de jaren 80 begon hij ook steeds meer hoofdrollen in films te krijgen.

Naast de films, begon Brian Dennehy het ook erg goed te doen in een aantal bekende series. Denk hierbij bijvoorbeeld aan The West Wing, 30 Rock en The Good Wife. In een interview uit 2016 gaf Brian Dennehy aan dat het acteren hem op latere leeftijd wel steeds zwaarder begon te vallen. Zo was hij onlangs nog te zien in de hitserie The Blacklist. Desondanks is Brian Dennehy erg dankbaar voor alle mogelijkheden die hij heeft gekregen. Ook heeft hij tijdens zijn carrière veel mooie en inspirerende mensen mogen ontmoeten.

Uitvaart Brian Dennehy

Wanneer de uitvaart van Brian Dennehy plaatsvindt is niet bekend. Zijn dochter heeft een mooi bericht voor hem achtergelaten. Zij laat weten dat Brian Dennehy groter was dan het leven zelf, dat hij altijd ontzettend gul is geweest en bovenal een geweldige vader en grootvader heeft mogen zijn. Elizabeth Dennehy geeft aan dat heel haar familie en anderen haar vader intens zullen missen. Collega-acteur Silverster Stallone laat op social media weten dat Brian Dennehy een briljante performer was en dat de wereld een groot artiest is kwijtgeraakt. Mia Ferrow laat weten dat zij geshockeerd is en dat zij nooit met een fijnere tegenspeler heeft samengewerkt in haar carrière.

Condoleren en herinneringen

De uitvaart van Brian Dennehy zal in besloten kring plaatsvinden. Dit is ook de enige manier waarop men tegenwoordig afscheid kan nemen van hun dierbaren. Door de Coronacrisis zijn grote groepen mensen die bij elkaar komen verboden. Wellicht zal de familie er nog voor kiezen om een herdenkingsdienst voor Brian Dennehy te organiseren, maar dit is niet met de media gedeeld.

Wat is jouw herinnering aan deze goede Amerikaanse acteur? Vond jij hem een held of een schurk? Na dit bericht is er ruimte om een herinnering aan Brian Dennehy te delen. Je zou er ook voor kunnen kiezen om een condoleance bericht voor zijn familie en nabestaanden achter te laten. Allesoveruitvaartverzekeringen.nl herinnert hem graag als de man die geweldige rollen vertoonde en dik verdiend meerdere prijzen en Awards in ontvangst heeft genomen gedurende zijn carrière. Brian Dennehy is 81 jaar oud geworden.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie