Uitvaart Tiny, de vrouw van Tiny en Lau is overleden

Uitvaart Tiny

Tiny Schroeter, van het welbekende duo Tiny en Lau is op 20 februari 2020 overleden. Zij was al enkele maanden ernstig ziek en diende een zware operatie te ondergaan. Helaas is zij niet meer van de operatie hersteld en heeft dit ervoor gezorgd dat zij vredig is ingeslapen. Tiny is op 78-jarige leeftijd overleden. De rasechte Rotterdamse was onder andere bekend van tv samen met haar man Lau Schroeter. Het bijzondere aan de uitvaart van Tiny is, dat zij maar een jaar na haar man Lau is overleden. In dit artikel lees je wie Tiny was, hoe de uitvaart van Tiny eruitzag en heb je de mogelijkheid om een condoleance bericht voor haar achter te laten.

Carrière Tiny Schroeter

Tiny en Lau zijn bekend geworden door het programma Indianendorp van SBS6. Samen met haar man werd Tiny meerdere keren in beeld gebracht. Zij werden door het programma gevolgd in hun dagelijkse bezigheden. Het bekendste filmpje van het duo is toch wel die waar zij samen de kerstboom optuigen. Dit fragment ging namelijk viral op Youtube. Hun “Kersemmus” filmpje is hiermee zo’n 6,5 miljoen keer bekeken. Kort nadat men Tiny en Lau ontdekte, ontstond er een hele hype rond het echtpaar. Zij stonden bekend om hun gescheld en korte lontje. Dit werd door veel mensen als vermakelijk gezien. Het mooie is dat Tiny en Lau altijd zichzelf zijn gebleven, ook op het moment dat de camera’s erbij waren.

Uitvaart Tiny

De uitvaart van Tiny heeft reeds in besloten kring plaatsgevonden. Haar familie heeft ervoor gekozen om pas veel later met haar overlijden richting de media te stappen. Zij wilden namelijk in alle rust en met liefde afscheid van haar nemen. De uitvaart van Tiny verliep zoals haar familie het graag wenste. Pas nadat haar familie de tijd heeft gehad om te rouwen, hebben zij besloten om de pers erover in te lichten.

Een klein jaar geleden overleed haar man Lau. Hij zat al enige tijd in een verzorgingshuis en dit deed Tiny veel verdriet. Lau is in 2019 op 79-jarige leeftijd overleden.

Condoleren en herinneringen aan Tiny

Hieronder kan je een bericht achterlaten om Tiny te gedenken of haar familie te condoleren. Weet je nog een aantal quotes waar zij via de televisie bekend mee is geworden? Wij van Allesoveruitvaartverzekeringen.nl herinneren Tiny graag als de eerlijke en open vrouw die zij was, zij nam nooit een blad voor haar mond en dat maakte haar uniek. Vooral haar eigenwijze karakter zal de mensen bijblijven. De uitvaart van Tiny bestond uit een crematie in besloten kring. Haar familie heeft in alle rust afscheid van haar kunnen nemen.

Rate this post
Redactie

2 gedachten over “Uitvaart Tiny, de vrouw van Tiny en Lau is overleden”

Plaats een reactie