Uitvaart Bob Fosko, zanger en acteur is overleden

Uitvaart Bob Fosko

Geert Timmers (64), bekend onder zijn artiestennaam Bob Fosko, leadzanger van o.a. de Raggende Manne, is op 28 februari 2020 overleden. Zijn familie heeft zijn overlijden bekend gemaakt. Wanneer de uitvaart van Bob Fosko plaatsvindt, is nog niet bekend. Bob kreeg aan het begin van 2019 de diagnose slokdarmkanker. Dit was uiteraard erg naar nieuws, al helemaal toen hij uiteindelijk uitzaaiingen naar andere delen van zijn lichaam bleek te hebben. Zijn familie omschrijft Bob als een creatieve duizendpoot die tot op het laatste moment altijd nog positief ingesteld was. Op zijn sterfdag heeft hij namelijk nog een nieuwe single uitgebracht. Ook zou hij op 11 maart een optreden geven in het Amsterdamse Paradiso.

Carrière Bob Fosko

Bob Fosko heeft niet alleen een mooie muzikale carrière achter de rug. Hij was namelijk ook acteur en presentator. Zijn creativiteit kende geen grenzen en iedereen kent hem wel vanuit één of meerdere liedjes die hij ooit uitgebracht heeft. De eerste band waar hij mee zong heette de Raggende Manne en hun single Poep in je hoofd is er een om niet te vergeten. Helaas ging de band in 1999 uit elkaar. Maar in de tussentijd was Bob Fosko ook het brein achter de hit Gabbertje van de groep Hakkûhbar. Daarnaast heeft hij in verschillende theatershows en musical gespeeld. Ook floreerde hij op de televisie in programma’s als Baantjer, Goede Tijden Slechte Tijden en onlangs nog in Het geheime dagboek van Hendrik Groen.

In 2013 kwamen de Raggende Manne weer bij elkaar om door Nederland te toeren, dit was een groot succes. In 2019 zijn er nog nieuwe liedjes uitgekomen met Alles Kleeft. Toen was bij Bob al kanker vastgesteld, maar zijn artsen hielpen hem om voor de optredens zo veel mogelijk rust voor hem in te bouwen m.b.t. zijn chemo’s. Bob had namelijk aangegeven dat hij heel graag wilde doorgaan en ook genoot van de keren dat hij nog op het podium stond.

Uitvaart Bob Fosko

Toen Bob Fosko erachter kwam dat hij ernstig en ongeneeslijk ziek was, liet hij weten dat hij verdiet voelde omtrent het naderende afscheid van zijn geliefden. Maar dat hij een inspiratiebron wil zijn voor iedereen die dichtbij hem staat en stond. Op dit moment heeft de familie van Bob Fosko laten weten, dat hij op eigen kracht is overleden. Wanneer de uitvaart van Bob Fosko plaatsvindt is niet bekend gemaakt. Helaas kan hij het debuut van zijn nieuwe album in het Amsterdamse Paradiso op 11 maart 2020 niet meer meemaken. Dit evenement is daarom ook gecandeld.

Condoleren en herinneringen aan Bob delen

Wanneer je mooie herinneringen aan Bob wil delen, kan je onder dit artikel een bericht achterlaten. Wij van Allesoveruitvaartverzekeringen.nl herinneren hem graag als het multi talent dat hij was. De uitvaart van Bob Fosko zal vast een mooie dienst worden en een terugblik geven op zijn creatieve en muzikale leven.

Rate this post
Redactie

6 gedachten over “Uitvaart Bob Fosko, zanger en acteur is overleden”

 1. Familie, vrienden en bekenden, heel veel sterkte.
  Het is en blijft een vreselijke ziekte, zelf de dans ontsprongen met bijna identieke verschijnselen.
  Ik had geluk. Dus geniet van het leven.
  Het kan zo voorbij zijn
  Vanavond proost ik op Bob.
  Een hele fijne, rebelse maar vooral aardige kerel.

  Beantwoorden
 2. Lieve Greet ( Bob Fosco)
  Veel sterkte aan famiilie en vrienden

  Als ik morgen dood ga,
  huil dan niet om mij.
  Herrinner mij in vreugde,
  want het is zo snel voorbij.

  In jouw levenis geen plaats,
  verdriet te hebben om wat is gegaan.
  Herriner mij in vreugde,
  zoals ik voor je heb gestaan.

  Zoals de woorden die ik sprak,
  jou de toekomst wilde laten zien.
  Herriner mij in vreugde,
  zoals je mij heb gezien.

  Richt je op het heden,
  maar als je toch denken wilt aan mij
  Herriner mij in vreugde

  Rust zacht lieverd

  en heb geen verdriet om mij!

  Beantwoorden

Plaats een reactie