Uitvaart Tini van Reeken, voetballer is overleden

Tini van Reeken is op 83-jarige leeftijd overleden. De voormalig voetballer van NEC gold als een van de beste spelers die NEC uit Nijmegen ooit heeft gehad. Over zowel de doodsoorzaak als over de uitvaart zijn geen nadere mededelingen gedaan.

Uitvaart Tini van Reeken, voetballer is 83 jaar oud geworden

Tini van Reeken begon zijn loopbaan bij SCH. In 1957 stapte hij over naar NEC, dat toen nog uitkwam in de Tweede Divisie. Hij viel al snel op door de individuele acties en groeide uit tot een publiekslieveling. Met de jaren begon hij ook steeds meer te scoren. In 1967 scoorde hij twee keer tegen RCH, waardoor NEC zich voor het eerst in de geschiedenis plaatste voor de Eredivisie. In 1969 stapte Van Reeken over naar HVC Amersfoort. Na Frans Janssen is Van Reeken de tweede op de alltime topscorerslijst van de club. Van Reeken was overigens het jeugdidool van Johan Derksen, die speciaal voor deze speler elke veertien dagen naar de Goffert ging.

Wil jij condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Tini van Reeken? Dat kan hier op de website AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

3 gedachten over “Uitvaart Tini van Reeken, voetballer is overleden”

  1. Lieve Tini grote voetbal vriend van mijn overleden man Eef v.Esseveld.Samen gingen jullie zaterdags naar Uni VV.Nu zijn jullie weer samen,en bij zijn lieve vrouw Inge.Tini rust zacht,je bent in mijn gedachten….loes V.Esseveld. brakkesteinweg 10.

    Beantwoorden
  2. Lieve Tini grote voetbal vriend van mijn overleden man Eef v.Esseveld.Samen gingen jullie zaterdags naar Uni VV.Nu zijn jullie weer samen,en bij zijn lieve vrouw Inge.Tini rust zacht,je bent in mijn gedachten….loes V.Esseveld. brakkesteinweg 10.

    Beantwoorden
  3. Lieve Tini .Grote voetbal vriend van mijn overleden man Eef v.Esseveld.Samen gingen jullie iedere Zaterdag naar Uni VV.Nu ontmoeten jullie elkaar weer…..Tini je bent in mijn gedachten.Rust zacht……..

    Beantwoorden

Plaats een reactie