Uitvaart Cees Engel, eigenaar Fort Oranje is overleden

Cees Engels is overleden. De voormalig eigenaar van camping Fort Oranje en vader van Willem Engels overleed volgens zijn juridisch adviseur na ’tientallen jaren strijden tegen een rancuneuze overheid’. Wanneer de uitvaart plaats zal vinden, is nog niet bekend gemaakt.

Uitvaart Cees Engels, vader van de bekende Willem Engel is overleden

Volgens zijn juridisch medewerker was Engels ‘ een bijzonder mens. Hij stond voor rechtvaardigheid en was een wetenschapper in hart en nieren’. Engels was een opgeleid biochemicus. Hij was huisjesmelker in Rotterdam en kocht in 2002 camping Fort Oranje. Vanaf 2009 waren er voortdurend problemen met de camping. Zo stond de politie, de gemeente en de belastingdienst regelmatig op de stoep. Dit vanwege onwenselijke leefomstandigheden, brandgevaarlijke caravans en de aanwezigheid van hennepkwekerijen, In 2017 moest de camping op last van de gemeente sluiten. Engel vocht deze beslissing aan, dit bleek echter tevergeefs.

Wil jij condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Cees Engel? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan de pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie