Uitvaart Steve Cash, YouTube ster is overleden

Uitvaart Steve Cash

Steve Cash is op 16 april 2020 komen te overlijden. De bekende YouTube ster is op 40-jarige leeftijd overleden doordat hij zelfmoord heeft gepleegd. Zijn vrouw heeft het heftige en plotselinge nieuws rondom zijn zelfmoord op alle social media kanalen gepost waar Steve Cash actief op was. Je kan Steve Cash vooral kennen van zijn kattenfilmpjes op YouTube. Hij was creatief genoeg om een hele serie rondom zijn pratende katten te filmen en te maken. Zijn fans vonden dit geweldig, want hij heeft meer dan miljoenen views en volgers. In dit artikel lees je wat meer over zijn carrière, de uitvaart van Steve Cash en is er ruimte voor je om een herinnering aan hem te delen of een condoleance bericht voor hem achter te laten.

Carrière Steve Cash

Steve Cash was het brein en de stem achter de Talking Kitty Cat serie op YouTube. Zijn filmpjes waarop hij doet alsof hij met zijn katten praat zijn door meer dan 3 miljoen mensen bekeken. Hij entertainde zijn 2 miljoen volgers wekelijks dan wel niet maandelijks met nieuwe filmpjes en avonturen van zijn kat.

Hij heeft sinds 2007 allerlei filmpjes op YouTube geplaatst en dat was slechts twee jaar nadat de site überhaupt online stond. Steve Cash kampte al een langere periode met een bipolaire stoornis. Zijn mentale gezondheid ging erop achteruit en hierdoor heeft hij uiteindelijk zelfmoord gepleegd. Zijn fans hebben ervoor gekozen om zijn vrouw Celia een hart onder de riem te steken. Op social media lees je honderden steunbetuigingen terug.

Fans laten weten dat Steve Cash hen door moeilijke en angstige tijden hielp met zijn grappige en meestal vrolijke filmpjes op YouTube.

Uitvaart Steve Cash

Wanneer de uitvaart van Steve Cash plaatsvindt is door zijn vrouw niet bekend gemaakt. Zijn vrouw Celia DaCosta Cash laat geschokt weten dat zij haar beste vriend, mentor, liefde en haar hele wereld is verloren. In een Facebook post maakte zij aan alle fans van Steve Cash bekend dat hij in de ochtend van 16 april 2020 zelfmoord had gepleegd. Zij vraagt de fans en de media vriendelijk om haarzelf en andere nabestaanden genoeg tijd en ruimte te bieden om dit grote en plotselinge verlies te verwerken. Ze laat weten dat Steve Cash in ieder geval geen pijn meer heeft nu. Ze gaf ook aan dat ze nog niet weet hoe ze haar leven zonder hem op kan pakken. Tegen de fans zegt ze wel nog: hij hield van jullie allemaal.

Condoleren en herinneringen

De uitvaart van Steve Cash zal waarschijnlijk in besloten kring plaatsvinden. Door de huidige Coronacrisis mogen er niet te grote groepen mensen bij elkaar komen. Het virus verspreidt zich namelijk van mens op mens. Wat is jouw herinnering aan deze YouTube ster? Moest jij weleens lachen om zijn grappige pratende katten filmpjes? Aan het einde van dit bericht kan je een herinnering aan Steve Cash delen of een condoleance bericht voor zijn familie en nabestaanden achterlaten. Allesoveruitvaartverzekeringen.nl herinnert hem graag als de getalenteerde en grappige anekdote verteller die hij was. Steve Cash is 40 jaar oud geworden.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie