Uitvaart Roger Mayweather, oud-bokskampioen is overleden

Uitvaart Roger Mayweather

Roger Mayweather, oud-kampioen en oom van de bekende bokser Floyd Mayweather Jr. is op 58-jarige leeftijd overleden. De oud-kampioen en bokstrainer bleek al langere tijd last te hebben van een slechte gezondheid en diabetes. Vanwege zijn gezondheidsproblemen was hij al een tijdje gestopt als coach van Floyd en nam Floyd Senior het stokje van hem over. In dit artikel lees je alles over zijn carrière, de uitvaart van Roger Mayweather en krijg je de kans om een herinnering aan hem te delen of een condoleance bericht voor zijn nabestaanden achter te laten.

Carrière Roger Mayweather

Roger Mayweather werd geboren in 1961 en was vooral in de jaren 80 en 90 een zeer bekende bokser. In 1983 won hij twee titels in zijn gewichtsklasse en daarnaast heeft hij in de jaren 90 nog meer belangrijke titels verzameld en vast kunnen houden.

De zelfgekozen bijnaam van Roger Mayweather was Black Mamba. Het verhaal hierachter vond hij zelf best grappig, want hij was op zoek naar een boks bijnaam die nog niet eerder was gebruikt. Op een avond zapte hij wat door de zenders op zijn tv en hij zag een programma over de meest dodelijke reptielen op aarde. De black mamba werd omschreven als een stille moordenaar, die niet gezien of gehoord werd. Wanneer het dier aanviel kon het zijn prooi of vijanden echter met één giftige beet doden. Roger Mayweather moest meteen aan zichzelf en zijn boks tactiek denken toen hij dit hoorde, vandaar dat hij voor deze bijnaam koos.

Vanaf 1996 tot 2012 was Roger Mayweather de trainer van zijn neefje Floyd Mayweather Jr. Onder de vleugels van zijn oom, groeide Floyd Mayweather Jr. uit tot één van de bekendste boksers ter wereld.

Uitvaart Roger Mayweather

De familie Mayweather heeft niet met de media gedeeld wanneer de uitvaart van Roger Mayweather plaatsvindt. Voor Floyd Mayweather Jr. is het een heftige tijd. Hij verloor namelijk niet alleen zijn oom, maar een aantal dagen geleden is ook zijn ex-vrouw, Josie Harris, plotseling overleden. Floyd heeft drie kinderen met haar en deelt op social media dat hij erg kapot is van beide verliezen in één week tijd. De media gaat ervan uit dat de familie Mayweather en de andere nabestaanden graag in alle rust en besloten kring afscheid nemen van Roger.

Condoleren en herinneringen

Wanneer de uitvaart van Roger Mayweather plaatsvindt is niet met de media gedeeld. Was jij fan van hem en heb je hem weleens in actie gezien in de ring? Of heeft hij je geïnspireerd om ook te gaan boksen? Onderaan dit bericht kan je een herinnering of condoleance bericht voor Roger Mayweather achterlaten. Allesoveruitvaartverzekeringen.nl herinnert hem graag als de geboren vechter, geweldige coach en de gedreven persoon die hij was. Roger Mayweather is 58 jaar oud geworden.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie