Uitvaart Joost Middelhoff, oud-Brandpunt presentator is overleden

uitvaart Joost Middelhoff

Joost Middelhoff, oud-televisie presentator van onder andere Kruispunt en Brandpunt, is op 72-jarige leeftijd overleden. Via de media is naar buiten gebracht dat hij in zijn woonplaats Hilversum door een hartinfarct om het leven is gekomen. Oud-collega’s en bekenden uiten hun medeleven en zorgen ervoor dat hij wordt herdacht. In dit artikel lees je meer over zijn carrière, de uitvaart van Joost Middelhoff en is er ruimte om een condoleance bericht voor hem achter te laten.

Carrière Joost Middelhoff

Joost Middelhoff studeerde in de jaren 70 Politieke Wetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Zijn vader Kees Middelhoff was een bekend en gerespecteerd journalist, hij schreef columns en artikelen voor Herrijzend Nederland en de Wereldomroep. Joost Middelhoff is in zijn vaders voetsporen getreden en was ook een journalist in hart en ziel.

Joost Middelhoff’s carrière kwam in de jaren 70 en 80 van de grond bij de KRO. Hier werkte hij als verslaggever en presentator bij programma’s als Brandpunt en Kruispunt. Hij heeft dit jaren met veel toewijding en plezier gedaan. Vooral met het programma Brandpunt zorgde Joost Middelhoff ervoor dat het nieuws de Nederlandse huiskamers binnenkwam. In de jaren 90 werkte Joost Middelhoff als eindredacteur bij Ontbijt TV.

Tot aan zijn dood voelde Joost Middelhoff veel voor de KRO. Zo bleef hij altijd op de KRO-borrels verschijnen en is hij na zijn vertrek bij de omroep in Hilversum blijven wonen. Joost Middelhoff gaf daarnaast met zijn eigen bedrijf Joost Middelhoff Produkties les aan studenten die Journalistiek studeren.

Uitvaart Joost Middelhoff

De familie heeft bekendgemaakt dat de uitvaart van Joost Middelhoff in besloten kring plaatsvindt. Door het heersende Coronavirus is het namelijk niet toegestaan om met meerdere mensen bij elkaar te komen. De familie laat weten dat zij in mei 2020 een herdenkingsdienst voor hem willen organiseren. Op die manier krijgt hij een verlaat maar mooi en wat groter afscheid.

Condoleren en herinneringen

De uitvaart van Joost Middelhoff vindt in besloten kring plaats. Als u afscheid van hem wil nemen, kunt u de herdenkingsdienst bezoeken die zijn familie in mei organiseert. Heeft u mooie herinneringen aan Joost Middelhoff? Dan is er onderaan dit artikel de mogelijkheid gecreëerd om een condoleance bericht achter te laten. Allesoveruitvaartverzekeringen.nl herinnert hem graag als de gedreven journalist die hij was. Joost Middelhoff is 72 jaar oud geworden.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie