Uitvaart Robert Trump, de broer van Trump is overleden

Uitvaart Robert Trump

Robert Trump is op 71-jarige leeftijd komen te overlijden in een ziekenhuis in New York. De jongere broer van de Amerikaanse president en zakenman Donald Trump is op 15 augustus 2020 overleden. Donald Trump was op de dag ervoor nog bij z’n broer in het ziekenhuis langs gegaan. In dit artikel lees je alles over zijn carrière, de uitvaart van Robert Trump en kun je herinneringen aan hem delen. Er is ook ruimte om een condoleance bericht voor de familie en andere nabestaanden van Robert Trump achter te laten.

De carrière van Robert Trump

Robert Trump, geboren in 1948, was de jongste zoon van Fred en Mary Ann Trump. In totaal kreeg het echtpaar vijf kinderen, waaronder zakenman en Amerikaans president Donald Trump. De jongste Trump telg was volgens de woorden van Donald Trump veel relaxter en stiller dan hemzelf.

Robert Trump behaalde in 1968 zijn bachelor in Economics en besloot toen om aan de business school in Pennsylvania te studeren. Uiteindelijk kwam Robert Trump in het familiebedrijf The Trump Organization terecht en beheerde hij vastgoed wat niet in Manhattan gevestigd was.  

Robert Trump trouwde in zijn leven twee keer, waarvan de laatste keer in maart 2020. Hij had zelf geen kinderen maar was wel stiefvader van de zoon van zijn ex-vrouw uit het eerste huwelijk.

Robert Trump heeft de media gedurende zijn leven ontweken en hij werd door bekenden en buren omschreven als een aardige, vrijgevige en slimme man. Robert Trump zorgde voor zijn vader omdat hij aan Alzheimer leed. Fred Trump overleed in 1999.

Verder was Robert Trump niet bij de strijd voor het presidentschap van zijn oudere broer Donald Trump betrokken. Robert Trump liet wel weten dat hij zijn oudere broer voor de volle 100% steunde.

Uitvaart Robert Trump

Het is niet bekend gemaakt waaraan Robert Trump is komen te overlijden. Wel is in de media uitgelegd dat de Trump telg ernstig ziek was en dat hij in de laatste drie maanden een aantal keer in het ziekenhuis werd opgenomen. Robert Trump zou in juni ook ruim een week op de intensive care hebben gelegen in New York.

President Donald Trump liet in een bericht weten dat zijn broertje meteen ook zijn beste vriend was. Robert Trump zal erg gemist worden en Donald Trump hoopt dat zijn broertje rust kan vinden en dat hij hem ooit weer weder zal zien.

Wanneer de uitvaart van Robert Trump plaatsvindt is niet bekend gemaakt.

Condoleren en herinneringen

Robert Trump heeft tot zijn dood een belangrijke rol in het familiebedrijf van de Trumps gespeeld. Hij kwam laatst nog in het nieuws omdat hij een rechtszaak aanspande tegen een nichtje van hem die een boek over de familie Trump wilde uitgeven. Robert Trump stond bekend als een aardige man, die hard werkte. Het is nog niet bekend wanneer de uitvaart van Robert Trump plaatsvindt. Men weet nog niet of er voor een crematie of een begrafenis zal worden gekozen.

Heb jij een mooie herinneringen aan Robert Trump? Heeft hij je op een bepaalde manier kunnen inspireren? Dan is er onderaan dit bericht ruimte overgelaten zodat je jouw herinneringen aan deze zakenman kunt delen. Je kunt er ook voor kiezen om een condoleance bericht voor zijn familie en andere nabestaanden achter te laten. Allesoveruitvaartverzekeringen.nl herdenkt Robert Trump als de hardwerkende zakenman die hij was. Robert Trump is 71 jaar oud geworden.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie