Uitvaart Max Wang, de jeugdspeler bij ADO is overleden

Uitvaart Max Wang

Verdrietig nieuws in voetballand. Max Wang is op 15-jarige leeftijd om het leven gekomen. Hij was lid van de ADO Den Haag jeugdopleiding en speelde in het ADO-jeugdteam. Het jonge voetbaltalent kwam begin augustus in de problemen in de Noordzee en is toen verdronken. Het gaat om een tragisch ongeval en het verdriet bij familie en nabestaanden is groot. In dit artikel lees je alles over zijn carrière, de uitvaart van Max Wang en is er ruimte overgelaten zodat je jouw herinneringen aan hem kunt delen. Verder kun je er ook voor kiezen om een condoleance bericht voor zijn familie en andere nabestaanden achter te laten.

De carrière van Max Wang

Kairan ‘Max’ Wang woonde sinds 5,5 jaar in Nederland. Hij verhuisde met zijn ouders van China naar Zuid-Holland. Voetbal heeft hij altijd leuk gevonden, in Nederland begon hij bij DHC Delft. In 2017 werd hij gescout voor de jeugdopleiding bij ADO Den Haag.

Max Wang deed het erg goed. Begin 2020 werd het talent uitgenodigd om bij het Chinese nationale elftal onder de 16 mee te spelen. Helaas ging dit niet door omdat het coronavirus om de hoek kwam kijken.

Uitvaart Max Wang

Max Wang was samen met twee vrienden in de zee aan het zwemmen toen zij met z’n drieën in de problemen kwamen door een sterke stroming in het water. Een voorbijganger merkte op dat het niet goed ging met de jongens en lichtte direct de reddingsbrigade in. Er werden meerdere reddingsboten en een helikopter ingezet om de jongens uit zee te halen. Vrijwilligers hielpen de reddingsbrigade tijdens deze operatie.

De twee vrienden van Max Wang werden uit het water gered. Helaas konden ze Max Wang nergens vinden. De hele avond werd er naar hem gezocht. Het trieste nieuws kwam twee dagen later naar buiten toen twee wandelaars zijn lichaam vonden. Het is hartverscheurend wat er is gebeurd en ADO besloot om een herdenking op de club te organiseren.

De uitvaart van Max Wang heeft al plaats gevonden aan het begin van augustus. De familie van de jongen heeft in besloten kring afscheid van hem genomen. Op verzoek van zijn familie en nabestaanden is het droevige en heftige nieuws nu pas naar buiten gebracht.

Condoleren en herinneringen

Max Wang was een veelbelovend voetbaltalent. Helaas is aan zijn leven een veel te vroeg einde gekomen. De uitvaart van Max Wang heeft al plaats gevonden in besloten kring. ADO Den Haag heeft een herdenkingsdienst voor de jongen georganiseerd.

Heb jij leuke en mooie herinneringen aan Max Wang? Speelde je weleens tegen hem of met hem samen in het team? Dan kun je jouw herinneringen onderaan dit bericht delen. Je kunt ook een condoleance bericht voor zijn familie en andere nabestaanden achterlaten. Allesoveruitvaartverzekeringen.nl herdenkt Max Wang als de getalenteerde voetballer en doorzetter die hij was. Max Wang is 15 jaar oud geworden.

Rate this post
Redactie

1 gedachte over “Uitvaart Max Wang, de jeugdspeler bij ADO is overleden”

  1. Ik hoop dat de ouders van Max Wang de Nederlandse Staat of kleiner de reddingsbrigade of gemeente aanklagen. Het tijdstip dat de jongen onder ging is er werkelijk niets aan gedaan om een lichaam te vinden. Schandalig gewoon! Ik zat er bij en heb alles gevolgt. Misselijkmakend hoe er door een leger aan mensen die vanuit hun professionele beroep enkel op een verdronken lichaam wordt uitgegaan. Er was meer dan genoeg tijd om IN het water te zoeken naar een KIND dat gezien de tijd onder water hoogstwaarschijnlijk nog niet hersendood was en gered had kunnen worden. Mensen ga niet zwemmen in de zee gebeuik de zee voor afkoelinging. Je wordt alleen uit het water gevist als de extreem incompetente luie mensen aan wal je zien spartelen!

    Beantwoorden

Plaats een reactie