Uitvaart Pamela Hutchinson, lid van The Emotions is overleden

uitvaart Pamela Hutchinson
uitvaart Pamela Hutchinson

Ze kwam eigenlijk bij toeval bij de band terecht en viel meteen met de neus in de boter. Kort namelijk nadat Pamela Hutchinson toetrad tot de r&b groep The Emotions scoorde het de grootste hit met het nummer ‘Best of my Love’. Pamela Hutchinson overleed al vorige week, zo lieten de leden van The Emotions via Facebook weten. Lees hier over het muzikale leven van Pamela Hutchinson.

Pamela verving zus Jeannette

Pamela Hutchinso lwam bij The Emotions terecht als vervanger van zus Jeannette, de zwanger was geraakt. Ze zou aanvankelijk een jaar als vervangster optreden, en meteen scoorde de band zoals gezegd de grootste hit. The Emotions kreeg daarvoor overigens een Grammy Award uitgereikt. Ook nadien bleef Pamela Hutchinson min of meer een vaste waarde binnen The Emotons, al werd ze dat formeel pas vanaf het aar 2000. The Emotions scoorde nog een wereldhit. Samen me Earth, Wind & Fire tekende het namelijk voor ‘Boogie Wonderland’.

Samenwerking met Snoop Dogg

Pamela Hutchinson werkte samen met The Emotions ook nadrukkelijk samen met Snoop Dogg. Ingewijden wisten dat Hutchinson al jaren niet meer helemaal gezond was. Dat was volgens de overgebleven leden van The Emotions ook de reden van het overlijden. ‘ Ze is overleden aan gezondheidsklachten waar ze al jarenlang mee te kampen had’, zo was op Facebook te lezen.

Herinner jij je nog de muziek van The Emotions en heb je er speciale herinneringen aan? Laat het ons weten hier onderaan de pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie