Uitvaart Naya Rivera, de Amerikaanse Glee-actrice is overleden

Uitvaart Naya Rivera

De 33-jarige Amerikaanse actrice Naya Rivera was sinds 8 juli 2020 als vermist opgegeven. De Glee-actrice was op een boottochtje op Lake Piru vertrokken samen met haar 4-jarige zoon. De politie vond echter alleen haar 4-jarige zoontje in de boot terug. Op maandag 13 juli 2020 vonden zij haar levenloze lichaam terug in het meer. De jonge actrice speelde al sinds haar jeugdjaren in verschillende Amerikaanse series. In dit artikel lees je alles over haar carrière, de uitvaart van Naya Rivera en is er ruimte overgelaten om jouw herinneringen aan haar te delen. Onderaan dit bericht kun je ervoor kiezen om een condoleance bericht voor haar familie en andere nabestaanden achter te laten.

De carrière van Naya Rivera

Naya Marie Rivera, geboren op 12 januari 1987 in Santa Clarita, woonde een groot deel van haar leven met haar familie in Los Angeles. De Amerikaanse was de oudste van drie kinderen. Haar broertje Mychal Rivera is professioneel American Football speler en haar zusje werkt als model. Naya Rivera werd door haar moeder, die zelf ook modellenwerk deed, als 9 maanden oude baby al bij een talentenbureau ingeschreven.

Naya Rivera speelde in verschillende series mee toen zij nog een kleine meid was. Als baby zat zij in verschillende spots van het Amerikaanse warenhuis Kmart. Daarna had zij gastrollen in series als The Royal Family, Baywatch, Even Stevens en CSI:Miami. Echter kwam zij erachter dat ze het veel leuker vond om te zingen. Op haar 15e schreef zij haar eerste eigen nummers.

Haar droom om iets met zang te doen, kwam uit toen zij voor de hitserie Glee werd gecast. In 2009 speelde zij een cheerleader, Santana Lopez genaamd. Glee is een serie over jongeren en wat zij gedurende hun High School jaren meemaken. Er wordt veel gezongen in de serie en dit leek op Naya Rivera haar lijf geschreven. In deze serie kon zij zowel acteren als zingen en ook dansen was iets wat ze graag deed.

Uitvaart Naya Rivera

Wanneer de uitvaart van Naya Rivera precies plaatsvindt is nog niet duidelijk. De politie liet in een persconferentie weten dat er nog een uitvoerige autopsie op haar lichaam moet worden uitgevoerd om een eventueel misdrijf volledig uit te sluiten. Hoe de zaken er nu voorstaan lijkt het erop dat Naya Rivera een natuurlijke dood is gestorven. Men denkt dat zij is gaan zwemmen in het meer en toen in de problemen is geraakt.

Naya Rivera huurde samen met haar 4-jarige zoontje een boot om het meer te verkennen. Nadat de eigenaren van de boot drie uur na het inlevermoment nog niets van hen vernamen, besloten zij naar de moeder en haar zoon op zoek te gaan. De politie werd gealarmeerd toen zij de boot met het slapende 4-jarige zoontje van de actrice aantroffen. De zoon van Naya Rivera is nu bij zijn familie ondergebracht.

Er werd een grote zoektocht gestart en maandag werd duidelijk dat er een lichaam bij Lake Piru was gevonden. Familieleden en collega’s van Naya Rivera reisden naar de plek af en zochten troost bij elkaar.

Condoleren en herinneringen

Naya Rivera was een geliefde vrouw en had met haar rol in de serie Glee een grote fanbase opgebouwd. Verschillende collega-acteurs uitten hun verdriet omtrent haar overlijden op social media. Men omschrijft Naya Rivera als uniek, sterk en vol liefde, zij zal heel erg gemist worden. Wanneer de uitvaart van Naya Rivera precies plaats zal vinden is in de media nog niet bekend gemaakt.

Wat zijn jouw herinneringen aan Naya Rivera? Heb je haar weleens op televisie zien schitteren? Aan het einde van dit bericht kun je jouw herinnering aan de Amerikaanse actrice delen. Je kunt ook een condoleance bericht voor haar familie en andere nabestaanden achterlaten. Allesoveruitvaartverzekeringen.nl herdenkt Naya Rivera graag als de liefdevolle, grappige, getalenteerde actrice en moeder die zij was. Naya Rivera is 33 jaar oud geworden.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie