Uitvaart Marc de Hond, de theatermaker is overleden

Op woensdag 3 juni 2020 is Marc de Hond overleden. Hij is 42 jaar geworden. Lees alles over zijn leven, zijn theatervoorstelling, uitvaart Marc de Hond en laat condoleances achter.

Carrière en leven Marc de Hond

Marc de Hond is geboren in 1977. Hij is de zoon van Maurice de Hond , een bekende opiniepeiler en ondernemer.

Marc startte zijn loopbaan bij 3FM als DJ. Hierbij presenteerde hij diverse programma’s rondom internet.

In 2002 kwam Marc de Hond na een mislukte operatie in een rolstoel terecht. Hij schreef hierover een boek genaamd “Kracht, het leven van een optimist”. Bekijk hieronder de video hierover.

De Hond heeft vele talenten, naast het schrijven van boeken is hij ook als presentator en commentator actief voor o.a. de NOS. Ook maakte hij diverse theaterprogramma’s.

Hij trouwde met Remona Fransen en kreeg twee kinderen. Omdat er blaaskanker werd vastgesteld liet hij in zijn laatste theatertour zich interviewen door bekende Nederlanders. Het idee was om dit vast te leggen voor zijn kinderen zodat deze hem leren kennen als hij er niet meer zou zijn. Bekijk onderstaande video over het optimisme dat kenmerkend is voor Marc.

Uitvaart Marc de Hond, begrafenis of crematie

Het is op dit moment nog niet duidelijk of er een begrafenis of crematie zal plaatsvinden. We zullen dit bericht blijven updaten voor meer informatie. Wel is door het coronavirus duidelijk dat er minder mensen aanwezig zullen mogen zijn.

Condoleren, condoleanceregister Marc de Hond

Wat zijn jouw herinneringen aan Marc de Hond? Deel je gedachten en condoleer nabestaanden door een bericht achter te laten.

Rate this post
Kasper, Uitvaartverzekering expert

40 gedachten over “Uitvaart Marc de Hond, de theatermaker is overleden”

 1. Voor mij een zeer goed voorbeeld hoe je omgaan met teleurstellingen toen hij in een rolstoel terecht kwam, een moedig man, veel respect voor hem!

  Beantwoorden
  • Lieve familie,
   Gecondoleerd met het verlies van Marc.
   Een prachtige man, zoon, vader . Hou de mooie herinneringen aan hem vast, dat is de enige troost die jullie hebben aan zo’n groot verlies.

   Beantwoorden
  • We gaan een mooi mens missen die tegenslagen omzette in kracht van leven. Als wij die hem alleen vanuit de media kende al missen moet het verlies voor de naasten zwaar zijn. Veel sterkte en blijf trots

   Beantwoorden
 2. 😢😢Ik moest een traantje laten ,ik vond het een ongelooflijk mooi en welbespraakt mens.En wat een strijdlust.Ik wens zijn vrouw en kinderen en verdere familie veel kracht toe om dit zware verlies te verwerken.❤️❤️🌹🌹Rust zacht Marc❤️❤️🌹🌹

  Beantwoorden
  • Een mooi, moedige,trotse,slim en levendig opgewekte man is van ons heen gegaan.
   Ik heb kinderen van zijn leeftijd en
   kan het grote verlies voor ouders ,echtgenote en naaste familie,goed
   Begrijpen.
   Ook als gemeenschap hebben we
   In veel opzichten een fenomeen verloren waar we ten alle tijde in
   onze tegenslagen een voorbeeld aan hebben.Alleen al daarom zal hij
   Niet vergeten worden.
   Veel sterkte voor familie en vrienden.
   Mark rust zacht

   Beantwoorden
 3. Familie gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst.
  Ken Marc alleen van het programma de slimste mens waar ik vanaf het eerste sympathie en respect voor hem kreeg,hij was een mensenmens.

  Beantwoorden
 4. Een mooi, moedige,trotse,slimme en levendig opgewekte man is van ons heen gegaan.
  Ik heb kinderen van zijn leeftijd en
  kan het grote verlies voor ouders ,echtgenote en naaste familie,goed
  Begrijpen.
  Ook als gemeenschap hebben we
  In veel opzichten een fenomeen verloren waar we ten alle tijde in
  onze tegenslagen een voorbeeld aan hebben.Alleen al daarom zal hij
  Niet vergeten worden.
  Veel sterkte voor familie en vrienden.
  Mark rust zacht

  Beantwoorden
 5. Wat een schok. Ik wist niet dat hij terminaal was. Wat een tegenslag voor deze lieve mooie man. Eerst die mislukte operatie en dan dit. Arme Marc en familie. Ik wens zijn familie en geliefden heelveel sterke en steun bij deze tragedie. Vooral zijn vader, die zijn zoon moet wegbrengen.

  Susanne.

  Beantwoorden
 6. Zo verdrietig. Onze condoleance voor zijn vrouw, kinderen en verdere familie met het verlies van zo’n mooi mens én van mooie mensen krijg je nooit genoeg, heel veel sterkte.

  Beantwoorden
 7. Wat een geweldige man was Marc de Hond. Een voorbeeld voor veel mensen. Hoe om te gaan met pech in je leven? Dat wist hij als de beste!!!
  Zijn familie mag heel trots zijn op deze fantastische man. Dat geeft natuurlijk troost maar Marc te moeten missen is een drama en groot verlies.
  HEEL VEEL STERKTE!!!
  Liefs
  Lies Vester/Martin
  Ruis, Noordwijk

  Beantwoorden
 8. Wat een schok voor Marc zijn vrouw, kinderen, vader, broer en verdere familie en vrienden.
  Wat ben/was je een positief persoon en wat een waardering verdien je.
  Ik wens zijn gezin, familie en vrienden heel sterkte 💕🕯️

  Beantwoorden
 9. Geschokt, zo jong. Ik heb je niet persoonlijk gekend maar vond je van buiten en van binnen een prachtig mens. Zo positief en stralend. Heel veel sterkte voor familie en vrienden gewenst.

  Beantwoorden
 10. Marc stond ondanks zijn beperkingen heel positief in het leven met de humor en de zelfspot die ik als persoon met een beperking heel erg kon waarderen. Samen met een aantal Zonnebloem gasten en vrijwilligers op de foto met Marc in het Kielzog in Hoogezand. Hij had alle geduld en alle tijd en we hebben een hoop plezier gehad. Een uniek mens en een voorbeeld voor velen is van ons heen gegaan. Ik wens de familie veel sterkte met het verlies van Marc en de kracht om door te gaan zoals Marc dat ongetwijfeld ook zo goed mogelijk heeft gedaan.

  Beantwoorden
 11. Een heel mooie en moedige man overleden. Wat is dit verdrietig. Ik wens zijn vrouw, kinderen, Maurice en andere geliefden alle sterkte toe om dit verlies te dragen.

  Liefs,
  Yvon van den Akker
  Ede

  Beantwoorden
 12. Groot verlies van ’n prachtig, positief mens. Moest ooit in ’n grijs verleden cadeautje kopen voor zijn bar mitswa (op verzoek van baas Peter Appeldoorn). Time flies, maar staat nu even stil. Sterkte
  Ria Broekhuis

  Beantwoorden
 13. Ik ken Marc de Hond niet persoonlijk,mijn dochter wel.
  Hij was zo optimistisch en positief over zijn ziekte. En heeft gevochten tegen zin ziekte,daarom zo oneerlijk dat hij op deze jonge leeftijd is overleden. Ik wens zijn vrouw en kinderen en verdere familie heel veel sterkte toe om dit verlies te verwerken.
  Marc rust zacht je hebt je strijd gestreden.

  Beantwoorden
 14. Als de meest dierbaren op deze aarde van ons worden ontnomen, zullen we onze weg terug moeten vinden naar de zin van het leven en de zin om te leven, totdat we elkaar ooit weer “ergens” opnieuw mogen verwelkomen.

  Veel sterkte en kracht voor zijn vrouw en kinderen

  Beantwoorden
 15. Als de meest dierbaren op deze aarde van ons worden ontnomen, zullen we onze weg terug moeten vinden naar de zin van het leven en de zin om te leven, totdat we elkaar ooit weer “ergens” opnieuw mogen verwelkomen.
  Veel sterkte en kracht voor zijn vrouw en kinderen

  Beantwoorden
 16. Ik wens zijn vrouw, kinderen, ouders en andere nabestaanden ontzettend veel sterkte toe met dit grote verlies. Ik kende Marc alleen van zijn optredens op tv. Maar wat was hij een lieve, warme en positieve man. Hij was geliefd en zal ook zeker gemist worden door vele 🌹🌹🌹

  Beantwoorden
 17. Lieve Maurice de Hond,
  Wat een verdriet, een kind verliezen aan ziekte en nog zo enorm jong. Zo`n mooi mens moest deze wereld verlaten en mocht niet meer door. Zoveel liefde als ouder in gestopt, zoveel liefde voor terug gekregen. Getrouwd met een mooie vrouw, prachtige kinderen gekregen. Marc heeft veel bezoekers v de theaters uren van onvoorstelbaar veel plezier bezorgt.
  Marc de Hond, wat een zeer byzonder mens gaat daar verloren. Het verdriet is groot.
  Om alle bovenstaande redenen, wens ik de familie heel veel sterkte de komende tijd. Vooral zijn vrouw, kinderen en een ieder die van Marc hield. Goed dat hij zoveel moois achterlaat voor iedereen om te herinneren. Vooral zijn levenskracht en levensvreugde.
  Maar zijn enthousiasme en positiviteit zal ik nooit vergeten. Rust in Vrede lief mensen- kind.

  Beantwoorden
 18. Gecondoleerd, met het verlies van je man met jullie pappa, ouders familie en vrienden collega’s ook jullie zullen een bijzonder iemand moeten missen.
  Heb met veel bewondering naar de reportage gekeken, en weet zeker dat dit zeer waardevol voor vrouw kinderen en familie is!
  Mijn man is verleden jaar maart overleden aan de gevolgen van kanker ook zeer sportief en positief in het leven. Hij heeft van te voren zijn hele leven op beeld in gesproken met foto’s film en dit op zijn eigen crematie af laten spelen.
  Ik zag zoveel overeenkomsten en ik kan zeggen dat beeldmateriaal zo waardevol is!
  Alleen het blijft ontzettend pijnlijk verdrietig dat zo’n jong gelukkig gezin elkaar moet missen wens jullie alle liefde toe en wees trots op zo’n man / pappa!

  Beantwoorden
 19. Heb Marc leren kennen kort na zijn eerste boek. Voor mij is hij een inspirator geweest en in de rest van zijn leven gebleven. Ik heb enorm veel respect!

  Voor zijn vrouw en zijn familie wil ik veel sterkte overbrengen.

  Beantwoorden

Plaats een reactie