Uitvaart Liesbeth Migchelsen, oud-voetbalinternational is overleden

Uitvaart Liesbeth Migchelsen

Liesbeth Migchelsen is op dinsdag 26 mei 2020 op 49-jarige leeftijd overleden. De oud-voetbalster overleed na een kort ziekbed. Wellicht ken je Liesbeth Migchelsen door haar tijd als aanvoerster bij het damesteam van AZ. Daarnaast speelde zij ook meerdere keren mee als aanvoerster van het Nederlands elftal. In dit artikel lees je alles over haar carrière, de uitvaart van Liesbeth Migchelsen en is er ruimte overgelaten om een herinnering aan haar te delen. Je kunt er ook voor kiezen om een condoleance bericht voor haar familie en nabestaanden achter te laten.

De carrière van Liesbeth Migchelsen

Liesbeth Migchelsen, geboren als Elisabeth, zag op 11 maart 1971 het levenslicht. Op jonge leeftijd was zij al in voetbal geïnteresseerd. Liesbeth Migchelsen speelde voordat haar carrière een boost kreeg al bij verschillende teams en clubs. In 2007 werd zij door AZ tot aanvoerder gekroond. Dit was een mooie zet van AZ, aangezien Liesbeth Migchelsen samen met het team zowel in 2008 als in 2009 kampioen werd.  

Tijdens haar hele voetbalcarrière speelde Liesbeth Migchelsen maar liefst 95 interlands met het Nederlands Elftal mee. In 1990 kreeg Liesbeth Migchelsen het oranje shirt uitgereikt en tijdens al die wedstrijden scoorde ze maar liefst 7 keer. Helaas heeft ze nooit meegespeeld in een EK of WK.  

Voor haar glorieuze dagen bij AZ deed Liesbeth Migchelsen het bij andere clubs ook erg goed. Omdat zij in Harderwijk geboren was, begon zij bij VVOG Harderwijk, de positie van verdediger paste haar het best. Hierna stapte Liesbeth Migchelsen over naar de club Puck die in Deventer gevestigd zit. Verder werd ze in 2000 voor het eerst landskampioen bij SV Saestum in Zeist.

Na deze mooie overwinning besloot Liesbeth Migchelsen om in Duitsland te gaan voetballen. FFC Heike Rheine werd haar nieuwe club. Hier voelde zij zich zo thuis dat zij er ruim 5 jaar heeft gevoetbald. Met dit team speelde ze in de Bundesliga mee. In 2005 was het tijd om weer naar Nederland terug te keren. Fortuna Wormerveer werd haar nieuwe club. Hier heeft zij 2 jaar lang gevoetbald, tot ze in 2007 bij AZ terecht kwam.

Tijdens de laatste jaren van haar leven was Liesbeth Migchelsen actief als trainer en docent bij de KNVB. Het leven als trainer beviel haar goed en bracht haar naar internationale teams. Met het Australische Canberra United pakte zij als trainer in 2014 een kampioenschap. Verder was Liesbeth Migchelsen assistent-trainer bij het Zuid-Afrikaanse vrouwenelftal. Zelfs China bleef niet onontdekt want hier werd zij assistent-coach voor de vrouwen onder de 20 jaar.

Uitvaart Liesbeth Migchelsen

Wanneer de uitvaart van Liesbeth Migchelsen precies plaatsvindt is niet bekend. De media weet ook niet voor welke soort uitvaart zij heeft gekozen. Tegenwoordig kiezen de meeste mensen voor een crematie. Vooral bij ouderen die komen te overlijden zie je terug dat zij vaker voor een traditionele begrafenis kiezen. Het is spijtig om te horen dat Liesbeth Migchelsen op zo’n jonge leeftijd is komen te overlijden. Zij heeft tijdens haar carrière als voetbalster mooie mijlpalen behaald. Op het veld was zij een echte leidster en teamspeler. Een aantal clubs waar zij een belangrijke positie had, hebben haar familie en nabestaanden via social media een hart onder de riem gestoken. Liesbeth Migchelsen zal worden gemist.

Condoleren en herinneringen

De uitvaart van Liesbeth Migchelsen vindt hoogstwaarschijnlijk in besloten kring plaats. Door de huidige Coronacrisis mag een uitvaart niet uit meer dan 30 personen bestaan. De kans is groot dat de familie van Liesbeth Migchelsen hierdoor voor een uitvaart in besloten kring kiest. Wat de precieze doodsoorzaak van Liesbeth Migchelsen is, is niet bekend gemaakt. Wel weten wij dat ze door haar optredens op het voetbalveld altijd topfit is geweest.

Wat zijn jouw mooiste of beste herinneringen aan Liesbeth Migchelsen? Was jij onder de indruk van wat deze dame o.a. voor het Nederlands vrouwenvoetbal heeft betekend? Onderaan dit bericht is er ruimte overgelaten waar jij jouw herinneringen aan haar kunt delen. Er is ook ruimte om een condoleance bericht voor haar familie en andere nabestaanden over te houden. Allesoveruitvaartverzekeringen.nl herdenkt Liesbeth Migchelsen graag als een sportieve, gepassioneerde en ongelooflijke powervrouw. Liesbeth Migchelsen is 49 jaar oud geworden.

Rate this post
Redactie

2 gedachten over “Uitvaart Liesbeth Migchelsen, oud-voetbalinternational is overleden”

Plaats een reactie