Uitvaart Kees Bakker, Oud-voorzitter van Vitesse is overleden

Uitvaart Kees Bakker

Kees Bakker, oud-voorzitter van Vitesse is 25 maart 2020 overleden aan de gevolgen van Corona. Kees Bakker was al enige tijd ziek, maar het virus heeft ervoor gezorgd dat hij is komen te overlijden. Dit is verdrietig nieuws voor de voetbalclub en al hun fans. In dit artikel lees je alles over zijn carrière, de uitvaart van Kees Bakker en heb je de mogelijkheid om een herinnering aan hem te delen. Aan het einde van dit bericht kan je een condoleance bericht achterlaten voor zijn nabestaanden.

Carrière Kees Bakker

Naast zijn carrière als voorzitter van Vitesse en andere functies die hij bij Vitesse vervulde was Kees Bakker ook politieman. Hij maakte ooit deel uit van de korpsleiding van Rotterdam-Rijnmond. Daarna werkte Kees Bakker ook als korpschef bij de politie regio Gelderland-Midden.

Sinds 2003 was Kees Bakker commissaris, voorzitter en bestuurslid bij Vitesse. Tijdens zijn laatste jaren was hij nog steeds actief lid van de Raad van Advies bij de voetbalclub. Om Kees Bakker voor zijn jarenlange inzet bij de club te bedanken, kreeg hij in 2016 de titel ‘Gouden Vitessenaar’. Vitesse ga aan dat zij zijn toewijding en betrokkenheid erg waardeerden.

Uitvaart Kees Bakker

Wanneer de uitvaart van Kees Bakker plaatsvindt is niet met de media gedeeld. Wel heeft Vitesse een social mediabericht ter nagedachtenis aan Kees Bakker geplaatst. Zij laten weten dat zijn dood pijn doet in hun geel-zwarte hart en dat zij trots zijn dat Kees Bakker tot het eind heeft gestreden, zoals zij altijd van hem gewend waren geweest. Ook wensen zij de vrouw, kinderen en kleinkinderen van Kees Bakker veel sterkte toe bij de verwerking van het grote verlies. Dat is een mooi gebaar van de voetbalclub.

Condoleren en herinneringen

Wanneer de uitvaart van Kees Bakker plaatsvindt is niet met de media gedeeld. Wat zijn jouw mooiste herinneringen aan Kees Bakker? Was je het eens met hoe hij aan het hoofd van Vitesse stond? Onderaan dit artikel is er ruimte overgelaten zodat je een herinnering aan hem kan delen of een condoleance bericht voor zijn nabestaanden kunt achterlaten. Allesoveruitvaartverzekeringen.nl herinnert hem graag als de geweldige voorzitter en Gouden Vitessenaar die hij was. Kees Bakker is 76 jaar oud geworden.

Rate this post
Redactie

1 gedachte over “Uitvaart Kees Bakker, Oud-voorzitter van Vitesse is overleden”

Plaats een reactie