Uitvaart Fred Willard, komiek en acteur is overleden

Uitvaart Fred Willard

Op vrijdag 15 mei 2020 is de Amerikaanse Fred Willard overleden. Zijn dochter heeft het overlijden van haar vader met de media gedeeld. Het is nog niet duidelijk waaraan Fred Willard is overleden. De komiek en bekende acteur is 86 jaar oud geworden. Je kunt deze grappige verschijning vooral kennen van series als Modern Family en Everybody Loves Raymond. In dit artikel lees je alles over zijn carrière, de uitvaart van Fred Willard en is er ruimte overgehouden zodat je herinneringen aan hem kunt delen. Je kunt ook een condoleance bericht voor zijn familie en andere nabestaanden achterlaten.

Carrière Fred Willard

De Amerikaanse Fred Willard werd op 18 september 1933 in Shaker Heights geboren. Zijn ouders gaven hem de mooie naam Frederick Charles Willard, maar in de wandelgangen werd hij altijd Fred genoemd.

In 1966 brak de acteur door doordat hij gastrollen in comedyseries te pakken kreeg. Vooral in Hey, Landlord en Pistols ’n Petticoats kwam men achter Fred Willard z’n talent voor acteren. Het is dan ook niet gek dat hij een jaar later landelijk doorbrak met een rol in de film Teenage Mother.

Na het succes wat hij op grote schaal ontving, heeft Fred Willard in meer dan 200 films en series meegespeeld. In 2003 tot en met 2005 werd hij zelfs drie keer genomineerd voor een Emmy Award. Deze award kon hij winnen voor zijn rol als Hank MacDougall in Everybody Loves Raymond. Een belangrijke award die Fred Willard won, was de American Comedy Award. Dit zag Fred Willard als de kers op de taart van zijn carrière.

Zijn meest recente populaire karakter was toen Fred Willard in de serie Modern Family speelde. In deze wereldberoemde comedyserie speelde hij Frank Dunphy, de vader van Phil Dunphy.

In totaal is Fred Willard ruim 50 jaar lang met zijn werk en passie bezig geweest. Tijdens zijn leven was hij getrouwd en kreeg hij één dochter. Fred Willard zal door vrienden, familie en collega’s worden gemist.

Uitvaart Fred Willard

De dochter van Fred Willard heeft zijn overlijden met de media gedeeld. Zij liet weten dat haar vader vredig is ingeslapen. Wat de precieze doodsoorzaak van Fred Willard is, moet nog worden onderzocht. Men gaat ervan uit dat het ouderdom was, Fred Willard was niet ziek. De vrouw van Fred Willard overleed twee jaar eerder dan hem. Fred Willard was een man met passie voor zijn vak. Zo was hij onlangs nog werkzaam als stemacteur. Wanneer de uitvaart van Fred Willard plaatsvindt is niet met de media gedeeld.

Condoleren en herinneringen

Er zijn in de media geen verdere details over de uitvaart van Fred Willard bekendgemaakt. Door de huidige Coronacrisis gaat men ervan uit dat de uitvaart in besloten kring zal plaatsvinden. Doordat het virus zich via menselijk contact verspreid, zijn er verschillende veiligheidsmaatregelen genomen. Deze regels hebben invloed op de uitvaartbranche. Er mogen bijvoorbeeld maar maximaal 30 personen op een uitvaart aanwezig zijn.

Wat is jouw beste herinnering aan Fred Willard? In welke rol vond jij hem op zijn best? Na deze tekst is er ruimte overgelaten waarin je herinneringen aan Fred Willard kunt delen. Je zou er ook voor kunnen kiezen om een condoleance bericht voor zijn familie achter te laten. Allesoveruitvaartverzekeringen.nl herdenkt Fred Willard graag als de geweldige en grappige acteur, de bekende stem en de man vol charisma die hij was. Fred Willard is 86 jaar oud geworden.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie