Hogere gasprijzen: tarieven crematorium gaan omhoog

Mede door de oorlog gaan de gasprijzen alleen nog maar verder stijgen, nadat ze al behoorlijk gestegen waren. Dit heeft gevolgen voor iedereen. Iedereen gaat dat voelen, zoals het Kabinet dat al eerder formuleerde. Conclusie in de uitvaartbranche? Hogere gasprijzen: tarieven crematorium gaan omhoog. Al zal de consument de pijn pas vanaf volgend jaar gaan voelen waarschijnlijk.

Hogere gasprijzen: tarieven crematorium gaan omhoog in 2023

De hoge gasprijzen zullen zorgen voor duurdere uitvaarten. Die prijsstijging zal overigens niet alleen gevolgen hebben voor de uitvaarten zonder uitvaartverzekering. Ook mensen met een verzekering zullen waarschijnlijk de pijn van de hoge gasprijzen in de portemonnee gaan voelen.

Monuta zal flink interen op de gemaakte winst

Ondertussen zijn de stijgingen van de gasprijzen al duidelijk voelbaar in de uitvaartwereld. Zo liet Monuta al weten dat de prijzen met liefst 65 procent zijn gestegen. Dis is de verwachte stijging tot het einde van dit jaar. Dit jaar zal Monuta geen kosten doorberekenen aan de klant. Het uitvaartbedrijf zal dit jaar dus flink in moeten teren op de winst die gemaakt wordt.

Vergelijk de uitvaartverzekeringen hier op Allesoveruitvaartverzekeringen.nl

Ondertussen wordt vooruit gekeken naar 2023. De bedrijven onderzoeken op welke wijze zij de gestegen kosten kunnen doorberekenen aan de klant. Een ander bedrijf, Dela, heeft al laten weten dat de premies voor natura polissen waarschijnlijk gaan stijgen in 2023. Wil je de uitvaartbedrijven en de uitvaartverzekeringen goed met elkaar vergelijken? Dan kun je prima op deze website terecht. Je kunt hier de verzekeringen goed met elkaar vergelijken namelijk. Dan weet je zeker dat je altijd de voor jou beste keuze maakt namelijk.

5/5 - (5 stemmen)
Redactie

Plaats een reactie