Yarden verkoopt geen nieuwe uitvaartverzekeringen

Yarden verkoopt geen uitvaartverzekeringen meer

Yarden verkoopt niet langer uitvaartverzekeringen. Dat doet de verzekeraar omdat het nieuwe klanten geen perspectief over een langere termijn kan bieden. Al eerder werd bekend dat het niet goed ging met de uitvaartverzekeraar, en die berichten worden nu dus bevestigd.

Bestaande leden kunnen hun polis nog wel aanpassen

Wel kunnen mensen die al een polis hebben bij Yarden die nog gewoon verhogen of verlagen. Ook kun je kinderen nog steeds gratis meeverzekeren bij de verzekeraar. Yarden hoopt uiteraard dat de leden de verzekeraar trouw blijven. Daar zijn overigens ook gegronde redenen voor. Een polis wint aan waarde gedurende de looptijd. Stap je over naar een andere verzekeraar, dan kan het zomaar zijn dat je opnieuw gezondheidsvragen moet beantwoorden. Dan kan het dus ook zijn dat de verzekering je niet als verzekeringsnummer accepteert.

Yarden claimt niet failliet te zijn

Van verhalen dat de verzekeraar zo goed als failliet is, neemt de uitvaartverzekeraar afstand. Sterker nog, de vraag of er sprake is van een faillissement wordt met een krachtige ‘nee’ beantwoord. Op de eigen website geeft Yarden antwoord op alle prangende vragen die ongetwijfeld bij leden leven. Check dus die website om opheldering te krijgen over de situatie van de verzekeraar.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie