Uitvaart Stevie Lee, acteur Jackass

uitvaart Stevie Lee
Uitvaart Stevie Lee

Ach. Dat was even slikken ten bekend werd dat Stevie Lee op 54-jarige leeftijd is overleden Lee verleed in zijn eigen huis. Hij was niet ziek en zijn dood kwam volgens zijn nabestaanden totaal onverwacht. Lees hier meer over Stevie Lee, iemand die bij iedereen een lach om het gezicht wist te toveren.

Een van de sterren van Jackass

Als je de naam hoort gaat er wellicht niet meteen een belletje bij je rinkelen, dat is ongetwijfeld wel zo als je Stevie Leek ziet op archiefbeelden. Lee genoot grote bekendheid als een van de sterren van Jackass, maar deed daarnaast meer actueerwerk. De acteur was aanvankelijk bekend als worstelaar. Vervolgens maakte hij een reality soap met als titel ‘Half Pint Brawlers’. Daarmee was zijn naam gevestigd.

Lee schitterde ook in andere films

Vervolgens werd hij Jackass legende. Hij speelde in de film Jackass, maar schitterde eveneens in de film American Horror Story en nog weer later in Oz the Geat and Powerful. De meeste mensen zullen hem toch vooral kennen als Jackass legende. Want legendarisch waren de mannen van Jackass zeker. Overigens betekent Jackass zoiets als mannelijke ezel. Het programma dat op MTV uitgezonden werd, met onder andere Johnny Knoxville, liet een groep mannen zien die de meest absurde en vooral ook lompe stunts uithaalden.

Uitvaart kan niet gefinancierd worden

Financieel is het Stevie Lee niet voor de wind gegaan. Na zijn dood riep zijn familie op om toch vooral snel te doneren, iets dat kan via een GoFundMe pagina. Want zonder donatie kan de begrafenis niet gefinancierd worden. Daar is dus wel iets mis gegaan bij Lee, over wiens doodsoorzaak nets bekend is.

Heb jij ook zo gelachen om Stevie Lee? Laat dan een bericht achter onderaan deze pagina Daar kun je ook condoleances overbrengen aan de nabestaanden.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie