Uitvaart Per Weihrauch, voormalig talent van Ajax is overleden

uitvaart Per Weihrauch, voormlig Ajax talent is overleden
uitvaart Per Weihrauch, voormalig talent van Ajax is overleden

Per Weihrauch is overleden. De voormalig voetballer van Ajax en Chelsea werd slechts 32 jaar oud. De Deen werd dood in zijn woning aangetroffen. Over de doodoorzaak is nog niets bekend.

Uitzonderlijk Deens voetbaltalent

Heel veel mensen zullen hun schouders ophalen bij het horen van de naam Per Weihrauch. De echte insiders echter, die weten over welk uitzonderlijk voetbaltalent de Deen beschikte. Toen hij 16 jaar oud was, nam Ajax de speler over van de Deense club Hvidovre. Hoewel iedereen kon zien dat het om een groot talent ging, kwam het er zelden uit vanwege het groot aantal blessures waarmee de Deen te kampen had.

In 2006 nam Chelsea hem van Ajax over

Die blessures weerhielden het Engelse Chelsea er echter niet van om de Deen in 2006 over te nemen van Ajax. Maar ook in Engeland werd hij achtervolgd door blessureleed. Daarom besloot hij al op 19 jarige leeftijd de schoenen aan de wilgen te hangen. Na zijn actieve loopbaan was Weihrauch enige tijd scout voor het makelaarskantoor van een andere voormalige ex topvoetballer, Soren Lerby.

Koester jij warme herinneringen aan Per Weihrauch en wil je die met ons delen? Dat kan onderaan deze pagina. Daar is ook ruimte voor condoleanceberichten voor de nabestaanden van de veel te vroeg overleden voetballer.

Rate this post
Redactie

1 gedachte over “Uitvaart Per Weihrauch, voormalig talent van Ajax is overleden”

Plaats een reactie