Uitvaart Olivia Newton-John, zangeres is overleden

Op haar ranche in Zuid Californie is zangeres en actrice Olivia Newton-John overleden. Ze is 73 jaar oud geworden. Newton-John overleed aan de gevolgen van borstkanker. Wanneer de uitvaart plaats zal vinden is niet bekend gemaakt.

Uitvaart Olivia Newton-John; zangeres is 73 jaar oud geworden

Olivia Newton-John kreeg verschillende keren te maken met borstkanker, iets waarover ze openlijk communiceerde. Zo kreeg ze in 1992 kanker, werd ze schoon verklaard maar keerde de ziekte in 2013 opnieuw terug, Nadat ze opnieuw schoon was verklaard, keerde de ziekte onlangs terig en was sprake van uitzaaiingen in de onderrug. Deze laatste strijd kon ze niet winnen. Olivia Newton-John werd geboren in het Verenigd Koninkrijk maar groeide vooral op in Australië. In 1970 startte ze haar muzikale carrière in de groep Toomorrow. In 1974 nam ze deel aan het Eurovisiesongfestival. Ze werd vierde.

Breng condoleances over aan de nabestaanden van Olivia Newton John

Vervolgens werd ze gecast voor Grease. Ze kreeg er de rol van Sandy, naast John Travolta. De film leverde verschillende hits op zoals bijvoorbeeld Summer Night en You’re The One That I Want. Het album van Grease stond in totaal twaalf weken op de nummer 1 in de Verenigde Staten. Wil jij condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Olivia Newton-John? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan deze pagina.

4.7/5 - (7 stemmen)
Redactie

6 gedachten over “Uitvaart Olivia Newton-John, zangeres is overleden”

Plaats een reactie