Uitvaart Teun Elbers, voetballer SV TOP is overleden

Tijdens zijn vakantie in Italië is Teun Elbers plotseling overleden. Elbers is slechts 19 jaar oud geworden. Tijdens ene wandeling zakte hij in elkaar en overleed hij. Dit vond plaats op ongeveer 100 kilometer ten noordoosten van Rome, een plek waar hij veel vaker vakantie vierde met zijn ouders en zijn broer. Over de uitvaart van Teun Elbers zijn geen nadere mededelingen gedaan.

Uitvaart Teun Elbers, hij was slechts 19 jaar oud

Als eventuele oorzaak van de dood wordt de hitte van het afgelopen weekend genoemd. De burgemeester ter plekke reageerde op zijn overleden. ‘Teun had hier veel vrienden en veel mensen kenden hem’, zo reageerde hij. Teun Elbers zou aansluiten bij het eerste elftal van SV Top uit Oss na zijn vakantie. ‘Dit is ongelooflijk triest’, reageerde SV Top voorzitter Ton Boon. ‘Teun was een heel aardige, sociale jongen. Een echte TOP gast’. Ook op zijn school, TBL in Oss, was hij zeer geliefd. ‘Zijn overlijden raakt ons zeer’, zo liet rector Ton Brocks desgevraagd weten. ‘Hij was sportief, hij had veel vrienden en hield van samen leren en samen feesten’.

Wil jij condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Teun Elbers? Dat kan hier via AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan de pagina.

Rate this post
Redactie

5 gedachten over “Uitvaart Teun Elbers, voetballer SV TOP is overleden”

 1. Gecondoleerd met het verlies van jullie Teun. Ik heb Teun mogen ontmoeten in Valencia, en heb hem leren kennen als een super sociale, gezellige en lieve jongen! Ben enorm geschrokken van het bericht dat ik las dat Teun er niet meer is.. maar ook bijzonder dat ik zo’n sociale en lieve jongen heb mogen ontmoeten. Verschrikkelijk om hem te moeten missen. Ik wil jullie, ondanks dat jullie mij niet kennen, enorm veel sterkte wensen samen! Liefs, Maartje

  Beantwoorden
 2. Beste Familie Elbers ,

  Wil langs deze weg jullie nogmaals condoleren met t Grote verlies van Teun . Ik kan t nog steeds niet bevatten , wat n drama .
  Ben blij dat ik Teun heb mogen leren kennen via sv Ruwaard. Heb hem mogen laten debuteren bij sv Ruwaard 1 . Teun je was Sociaal , Leergierig , je bent niet alleen n gemis in de voetballerij maar n Groot gemis als Mens . Alle Nabestaande Alle Sterkte Gewenst en Teun … Rust Zacht 🙏🙏🙏

  Beantwoorden
 3. Lieve Martijn, Inge en Mees,
  Geschrokken, ongeloof en enorm verdriet,
  Gecondoleerd met het grote verlies van Teun. Heb Teun ervaren in groep 8 als een leergierige, gemotiveerde leerling, maar bovenal als een lieve, sociale ,vrolijke knul die zorgde voor een prima sfeer in de groep. Wat een groot gemis!
  Woorden kunnen het verdriet niet wegnemen, maar mogen ze troost geven in deze moeilijke tijd.

  Sterkte en liefs Henny.
  Geef Mees een dikke knuffel van mij!

  Beantwoorden
 4. Lieve Inge, Martijn, Mees en andere familieleden.
  Ongelofelijk, het schokkende nieuw dat jullie Teun zo plotseling overleden is……
  De foto, die vanuit TOP in het nieuws kwam, daar staat Teun op met zijn lieve, bekende lach. Zo kende ik hem, op de basisschool en tijdens de schoolvoetbaltoernooien.
  Gecondoleerd met het verlies van Teun en heel, heel, heel veel sterkte!
  Marja van Kreij
  Geffen

  Beantwoorden
 5. Beste Martijn, Inge, Mees en familie,

  Ik wens jullie namens het hele Lockaert-team heel veel sterkte toe met het grote verlies van Teun. Niet te bevatten, hier zijn geen woorden voor.
  In gedachte zijn we bij jullie.

  Lieve groetjes van Anneliese Mank

  Beantwoorden

Plaats een reactie