Uitvaart Joop Tap, nieuwslezer is overleden

In Uithuizen is Joop Tap overleden. De technicus en nieuwslezer van RTV Noord is 59 jaar oud geworden. Tap overleed aan de gevolgen van een hersentumor. Over de uitvaart van Joop Tap zijn geen mededelingen gedaan.

Uitvaart Joop Tap, Mister RTV Noord is slechts 59 jaar oud geworden

Tap wordt omschreven door mensen die met hem werkten als zachtaardig, lief, trouw, toegewijd en goedlachs. Hij kwam in 1995 in dienst van RTV Noord, in de eerste plaats als geluidstechnicus. Later werd hij ook nieuwslezer bij de omroep. Verder was hij onder andere regisseur van het bekende zondagochtendprogramma Noordmannen. Tap was mister RTV Noord en werd ook wel het geheugen van de omroep genoemd. Behalve dat hij Mister RTV Noord was, was Tap ene groot fan van Abba. Hij laat een vrouw en een zoon achter.

Wil jij condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Joop Tap? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

2 gedachten over “Uitvaart Joop Tap, nieuwslezer is overleden”

  1. Joop, dank voor alle jaren van uitermate plezierige samenwerking, jij aan de studiokant van de omroep bij RTV Noord, ik aan de zenderkant bij Nozema Regio Noord in Smilde. Eerst in Hoogezand later in Groningen.
    Na de brand in de toren van Smilde hebben we ’s avonds nog de helft van jullie antenne in Groningen mogen gebruiken voor RTV Drenthe om toch als calamiteitenzender in de lucht te zijn. Geweldig staaltje inventiviteit van beide kanten. Ook na mijn pensionering bleven we contact houden wat ik altijd zeer heb gewaardeerd. Helaas is het ons niet gegeven om hier mee door te gaan. Ik wens je vrouw, zoon en verdere familie alle kracht en steun toe in deze ongetwijfeld moeilijke tijd.
    Henk Trox, Nozema, KPN Broadcast

    Beantwoorden

Plaats een reactie