Uitvaart Margaret Nolan, Goldfinger actrice is overleden

Uitvaart Margaret Nolan
uitvaart Margaret Nolan

Hoewel ze slechts een beperkte rol had in de James Bond film Goldfinger, was en bleef ze er tot op de laatste dag bekend door. Margaret Nolan overleed gistermiddag op 76-jarige leeftijd. Wie had vroeger nou geen poster van haar op de slaapkamer eigenlijk? Margaret Nolan laat twee zoons achter, Oscar en Luke.

Ze was in de film Goldfinger volledig in goud beschilderd

Margaret Nolan was in de Bond film Goldfinger volledig in het goud beschilderd. Hoewel haar rol beperkt bleef, bleek haar gouden lichaam ideaal om af te drukken op posters en platen. Nooit eerder was namelijk een gouden vrouw te zien. Wat dat betreft was Nolan een trendsetter. Nolan was in de zestiger en zeventiger jaren te zien in talloze producties en speelde in zowel films als op het toneel. Nooit meer echter was ze in het goud te zien.

Fotomontages maken werd een nieuwe passie

In de tachtiger jaren keerde ze de filmwereld de rug toe. In 2011 echter, keerde ze nog heel even weer terug. Op dat moment had ze de blik echter verlegd en ontwikkelde ze een andere passie in de vorm van fotomontages. Ze exposeerde er mee in verschillende galerieën in Londen. Over de doodsoorzaak van de gouden vrouw is verder niets bekend gemaakt.

Heb jij speciale herinneringen aan Margaret Nolan? Deel ze hier met ons. Ook is er ruimte om condoleances over te brengen aan de nabestaanden.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie