Uitvaart Kenneth Tsang, Hollywoord acteur is overleden

Hollywoord acteur Kenneth Tsang is overleden De acteur is 87 jaar geworden. Hij overleed in een quarantaine hotel maar was negatief getest op corona. Wel had hij te maken met pijn op de borst, Wanneer de uitvaart van Kenneth Tsang plaats zal vinden, is nog niet bekend.

Uitvaart Kenneth Tsang, acteur overleed op 87-jarige leeftijd

Tsang werd in Sjanghai geboren en genoot vooral bekendheid van zijn rol als de Noord Koreaanse generaal in de James Bond film ‘Die Another Day’. Deze film brak in 2002 verschillende records. Voor hij echter doorbraak in de fil van 007 maakte hij furore als acteur in verschillende Chinese films. Pas op latere leeftijd volgde de erkenning in Hollywood. Tsang viel op door zijn zeer strenge uiterlijk. Om die reden kreeg hij vaak de rol van agent of crimineel. Ook speelde hij niet zelden een rol als Kung Fu Master.

Ook bekend van de film ‘Rush Hour’

Behalve in de film van 007 speelde Tsang ook prominente rollen in ‘Memoirs of a Geisha’ in 2005 en in ‘Rush Hour 2’ in 2001. Hoewel hij al een respectabele leeftijd had bereikt, kwam het overlijden van de geliefde acteur toch nog onverwacht. Heb jij wel eens nagedacht over jouw afscheid en weet jij alles over de voordelen van het afsluiten van een uitvaartverzekering? Hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl lees je alles over deze verzekering. Je kunt eveneens de verschillende verzekeringen hier goed en snel met elkaar vergelijken.

Deel hier jouw herinneringen aan Kenneth Tsang

Heb jij speciale herinneringen aan Kenneth Tsang? Deel die dan met ons, onderaan deze pagina op deze website Je kunt daar ook jouw condoleances overbrengen aan de nabestaanden van de overleden acteur.

5/5 - (6 stemmen)
Redactie

Plaats een reactie