Uitvaart Mina Raiola, voetbalmakelaar is overleden

Nadat enige dagen geleden al eerder gemeld werd dat voetbalmakelaar Mina Raiola blies hij zaterdag inderdaad zijn laatste adem uit. Eerder nog had de makelaar zich geërgerd aan de verkeerde berichtgeving via Twitter. Dat zijn gezondheidssituatie ernstig was, was wel al enige tijd bekend. Carmine ‘Mino’ Raiola is slechts 54 jaar oud geworden. Over de doodsoorzaak en over de uitvaart zijn geen nadere mededelingen gedaan.

Uitvaart Mino Raiola; Italiaanse Nederlander werd slechts 54 jaar

Mina Raiola is een Italiaanse Nederlander. Op de leeftijd van 1 jaar verhuisde hij met zijn familie naar Nederland, Haarlem om precies te zijn. Zijn ouders begonnen er een restaurant met de naam Napoli. Mino werkte er ook, al wist hij toen al dat zijn ambities elders lagen. Raiola zette zijn eerste schreden op makelaarsgebied bij Sport Promotion, het bureau van Rob Janssen. Saillant detail; Janssen zou later zijn grootste concurrent worden.

Van Zlatan tot Paul Pogba

Raiola regelede grote transfers. Zijn eerste was die van Pavel Nedved naar Lazio Roma. De laatste jaren bracht hij toppers als Zlatan Ibrahimovic en Paul Pogba naar andere clubs. iets dat hem zelf ook multimiljonair maakte. Hij was tot aan zijn dood zaakwaarnemer voor spelers als Ryan Gravenberch, Steven Bergwijn en Owen Wijndal. Vanaf januari kwakkelde Raiola al met zijn gezondheid. Hij wist uiteindelijk niet overeind te krabbelen.

Deel jouw herinneringen aan Mino Raiola op deze website

Heb jij wel eens nagedacht over jouw afscheid? Ken jij de voordelen die een uitvaartverzekering heeft? Hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl lees je alles over deze verzekering en kun je de beste verzekeraars met elkaar vergelijken. Heb jij speciale herinneringen aan Mino Raiola? Deel die dan met ons hoer onderaan deze pagina. Daar kun je ook condoleances overbrengen aan de nabestaanden van de veel te vroeg overleden voetbalmakelaar.

Rate this post
Redactie

1 gedachte over “Uitvaart Mina Raiola, voetbalmakelaar is overleden”

  1. Een groot man, met een grote mond en een heel groot hart. Een bijzonder mens die veel te vroeg is weggenomen.
    Heel veel sterkte voor alle familie en vrienden!

    Beantwoorden

Plaats een reactie