Uitvaart Jorna Spapens, de presentatrice en styliste is overleden

uitvaart Jorna Spapens

Jorna Spapens, bekend als styliste en SBS-presentatrice, is vorige week woensdag op 58-jarige leeftijd komen te overlijden. Jorna Spapens overleed na een kort ziekbed en haar familie heeft haar overlijden bekend gemaakt via het ANP. Samen met Rob Verlinden presenteerde Jorna Spapens meer dan twaalf jaar het programma Rob’s Grote Tuinverbouwing. Jorna Spapens werkte als interieurstyliste en werkte ook mee aan de programma’s Life & Cooking en Eigen Huis & Tuin. In dit artikel lees je alles over haar carrière en de uitvaart van Jorna Spapens. Onderaan dit artikel kun je herinneringen aan haar delen of een condoleance bericht voor haar familie achterlaten.

De carrière van Jorna Spapens

Jorna Spapens komt uit een creatief en kunstzinnig gezin. Haar moeder was kunstenares en haar vader de directeur van de Vrije Academie voor Beeldende Kunsten in Nunspeet. Na de middelbare school koos Jorna Spapens ervoor om verschillende opleidingen te volgen. Haar carrière begon als etaleuse in de mode-industrie.

Jorna Spapens vond dit zo leuk om te doen dat zij hierna besloot om winkels in te gaan richten. Zij stak hier veel tijd en passie in waardoor zij zich binnen dit vakgebied tot specialist bekroonde. Jorna Spapens werkte later achter de schermen mee aan bekende Nederlandse televisieprogramma’s als Life & Cooking en Eigen Huis & Tuin. Ze heeft onder andere dus met Irine Moors samengewerkt.

Op een gegeven moment maakte Jorna Spapens haar tv-debuut in het programma Rob’s Grote Tuinverbouwing en De Tuinruimers. Samen met Rob Verlinden presenteerde zij de programma’s twaalf jaar lang. Jorna Spapens was dan ook een graag gezien gezicht op de zaterdagmiddag.

Jorna Spapens is na een kort ziekbed komen te overlijden, zij laat haar levenspartner en zoon achter.

Uitvaart Jorna Spapens

De uitvaart van Jorna Spapens heeft al plaatsgevonden. Haar familie heeft in besloten kring afscheid van haar genomen. Op het internet nemen fans en collega’s en vrienden van Jorna Spapens op hun eigen manier afscheid van haar. Rob Verlinden heeft via een mooie instagram video zijn verdriet en steun betuigd. Rob liet weten dat Jorna Spapens veel voor hem betekend heeft. Hij omschrijft haar als een heel mooi mens die hij als zijn creatieve partner zag. Ze waren al die tijd dat zij samenwerkten goed op elkaar ingespeeld en ze hoefden elkaar maar aan te kijken om te weten wat er in hun hoofden omging. Verder bedankt Rob Verlinden Jorna Spapens voor alles wat zij voor hem en zijn team betekend heeft.

Irene Moors laat weten dat Jorna Spapens een geweldige styliste en decorbouwer was. Jorna Spapens wist aan elk decor een persoonlijk en gezellige touch mee te geven. Jorna Spapens zal erg gemist worden.

Condoleren en herinneringen

Jorna Spapens heeft gedurende haar carrière haar creativiteit en passie voor het vak laten zien. De uitvaart van Jorna Spapens heeft in besloten kring plaatsgevonden. Op het internet verschijnen verschillende (video)boodschappen voor de bekende tv-presentatrice en styliste. Het is duidelijk dat men met haar familie en andere nabestaanden meeleeft.

Heb jij mooie herinneringen aan Jorna Spapens? Heeft zij je met haar creativiteit kunnen inspireren of heeft zij jouw huis of tuin eens een make-over gegeven? Hieronder is er ruimte overgelaten waar jij jouw herinneringen aan Jorna Spapens kunt delen. Er is ook ruimte om een condoleance bericht voor haar familie en andere nabestaanden achter te laten. Allesoveruitvaartverzekeringen.nl herdenkt Jorna Spapens als de getalenteerde styliste, de creatieveling en de passievolle vrouw die zij was. Jorna Spapens is 58 jaar oud geworden.

Rate this post
Redactie

1 gedachte over “Uitvaart Jorna Spapens, de presentatrice en styliste is overleden”

Plaats een reactie