Uitvaart John Aylward, acteur ER is overleden

John Aylward is overleden. De acteur is 75 jaar oud geworden. De acteur is vooral bekend geworden vanwege zijn rollen in de series ER en West Wing. De acteur stierf een natuurlijke dood in zijn huis in het Amerikaanse Seattle. Over de uitvaart van John Aylward zijn nog geen mededelingen gedaan.

Uitvaart John Aylward, acteur overleed in zijn huis in Seattle

John was een geweldige acteur en een vriend voor het leven, reageerde zijn agent Mitchell Stubbs op het overlijden van de acteur ‘Hij was trots op zijn televisiewerk en in de films waarin hij speelde. Wat veel mensen echter niet weten is dat hij het gelukkigst was in het theater’, zo liet Stubbs weten. Aylward debuteerde in 1976 in de serie The Secret Life of John Chapman. Vervolgens was hij onder meer te zien in de dramaserie Northern Exposure en in de film Seven Hours to Judgement.

Breng condoleances over aan de nabestaanden van John Aylward op deze website

Aylward werd echter vooral bekend vanwege zijn belangrijke rol in de medische dramaserie ER. Hij vertolkte er de rol van Donald Anspaugh. Ook werd h bij het grote publiek bekend vanwege zin rol in West Wing. Wil jij condoleances overbrengen aan de nabestaanden van acteur John Aylward. Dan kan dat hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan deze pagina.

5/5 - (6 stemmen)
Redactie

Plaats een reactie