Uitvaart Gilbert Gottfried, Amerikaanse komiek is overleden

Gilbert Gottfried is overleden. De komiek uit Amerika stierf op 67-jarige leeftijd. Gottfried leed al enge tijd aan een spierziekte. Over de uitvaart van de komiek zijn geen nadere mededelingen gedaan, evenmin of sprake is van een begrafenis of een crematie. Een ding is zeker; Gottfried bezat de meest iconische stem in heel de comedy wereld.

Nog niets bekend over de uitvaart van Gilbert Gottfried

Gottfried werd vooral bekend door zijn werk als voice over bij tekenfilms. Bovendien maakte hij furore als vaste deelnemer aan The Roast, een Comedy Central programma met grove grappen in het bijzijn van de hoofdpersoon. Gottfried viel op door zijn zeer schelle stem en zijn New Yorkse tongval. Zijn stem herkende iedereen en altijd stond het volume bij de overleden komiek op standje hard. Op zeer hard zelfs.

Graag geziene gast op Comedy Central

Gottfried was een graag geziene gast bij Comedy Central, waar hij tijdens The Roast grove grappen maakte. Hij deed dat als ware het lopende band werk. De bekendste aflevering was zonder twijfel die waarbij Playboy oprichter Hugh Hefner het lijdend voorwerp was.  Ook zijn grap over 9/11 ging viraal.

Deel hier jouw herinneringen aan de overleden komiek

Sta jij wel eens stil bij overlijden en uitvaart? Heb jij wel een uitvaartverzekering afgesloten om zo de nabestaanden niet met financiële tegenvallers te confronteren? Check dan de website AllesOverUitvaartverzekeringen.nl. Overigens kun je op deze website, helemaal onderaan de pagina, speciale herinneringen aan Gilbert Gottfried met ons delen. Er is bovendien genoeg ruimte om jouw condoleances over te brengen aan de nabestaanden.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie