Uitvaart Freddy Rincon, oud topvoetballer is overleden

De oud profvoetballer Freddy Rincon is overleden. Rincon werd slechts 55 jaar. Rincon overleed aan de gevolgen van een ernstig auto ongeluk. Wanneer de uitvaart is van de Colombiaan is nog niet bekend. In Colombia is geschokt gereageerd op het overlijden van één van de beste voetballers die het land ooit eens voortbracht.

Over de uitvaart van Freddy Rincon is nog niets bekend

Maandag werd Rincon in zijn auto aangereden door een bus. Hij werd met zeer ernstig hoofdletsel naar het ziekenhuis gebracht. Zijn toestand was meteen al kritiek en in het ziekenhuis werd hij meteen geopereerd. Dat mocht echter niet meer baten.

Speelde met legendes als Valderrama en Asprilla

Freddy Rincon speelde mee op de WK’s van 1990, 1994 en 1998. Hij was generatiegenoot van andere legendes als Carlos Valderrama en Faustino Asprilla. In totaal speelde Rincon twee seizoen in Europa. In het seizoen 1994-1995 speelde hij voor SSC Napoli, een jaar later speelde hij in het wit van Real Madrid. Vervolgens speelde hij voor diverse clubs in Brazilië en Colombia.  Rincon was in 2013 ook al eens betrokken bij een serieus verkeersongeval. Hij liep toen diverse botbreuken en een hoofdwond op.

Heb jij wel eens nagedacht over de uitvaartverzekering?

Heb jij wel eens stilgestaan bij overlijden en wat de gevolgen zijn voor de nabestaanden? Wel eens nagedacht over een goede uitvaartverzekering? Op AllesoverUitvaartverzekeringen.nl lees je alles over een uitvaartverzekering en alles wat daarmee te maken heeft. Heb jij bijzondere herinneringen aan Freddy Rincon? Deel die dan met ons op deze website, onderaan deze pagina. Je kunt daar ook condoleances overbrengen aan de nabestaanden.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie