Uitvaart Peter de Rooij, wethouder Rhenen is overleden

Peter de Rooij, wethouder van de gemeente Rhenen, is overleden. Zijn plotselinge dood is hard aangekomen in de gemeente en zeker ook bij de naaste collega’s. De Rooij is slechts 57 jaar oud geworden. Hij laat een vrouw en kinderen achter. Over de uitvaart is verder niets bekend, zoals ook de doodsoorzaak niet nader is gecommuniceerd.

Nog niets bekend over uitvaart Peter de Rooij

Meteen na de dood van De Rooij gingen de vlaggen bij het gemeentehuis in Rhenen halfstok en zochten directe collega’s steun bij elkaar. Ook het formatieproces voor het vormen van een nieuwe coalitie is voorlopig stilgelegd. Collega’s omschrijven De Rooij als een betrokken en zeer bevlogen collega. Hij was iemand die de inhoud buitengewoon serieus nam, maar zeker ook altijd in was voor een grapje.

‘In de volle kracht van zijn leven’

Burgemeester Gert-Jan Kats van buurgemeente Veenendaal was ook al geschikt door het plotselinge overlijden van De Rooij. ‘Hij was in de volle kracht van zijn leven. We leven mee met zijn vrouw en kinderen bij het verwerken van dit grote verlies.’ Burgemeester Van der Plas van Rhenen typeerde De Rooij als ‘vriendelijk, betrokken en deskundig’

Deel jouw herinneringen aan de te vroeg overleden Peter de Rooij

In het gemeentehuis van Rhenen is vanwege het overlijden van De Rooij een condoleanceregister geopend. Deze kan getekend worden in de hal van het gemeentehuis. De dood wacht op niemand. Heb jij wel eens stilgestaan bij jouw nabestaanden in het geval dat jij zou komen te overlijden? Hier op AllesoverUitvaartverzekeringen.nl lees je alles over het afsluiten van een dergelijke verzekering en kun je de verschillende verzekeringen met elkaar vergelijken. Op deze website, helemaal onderaan deze pagina, heb je de kans om jouw herinneringen aan De Rooij met ons te delen en om jouw condoleances over te brengen aan de nabestaanden.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie