Uitvaart Eric Berger, oud-burgemeester Gennep is overleden

In zijn woonplaat Ottersum is Eric Berger overleden. Berger was heel lang burgemeesters van de gemeente Gennep. Over zowel de doodsoorzaak als de uitvaart zijn gene nadere mededelingen gedaan. Berger, geboren in 1936, stond er goed op bij inwoners van Gennep, zoveel werd na zijn overlijden wel bekend.

Uitvaart Eric Berger, oud-burgemeester is overleden in zijn woonplaats Ottersum

Eric Berger was van 1973 tot 1997 burgemeester van Gennep. Hij was daarmee ook meteen de eerste burgemeester van Gennep. IN 1973 fuseerde de gemeente met de gemeente Ottersum. Berger was van KPV/CDA huize en hij was al vanaf 1966 burgemeester van de gemeente Ottersum. Verder was hij ook nog eens waarnemend burgemeester van de gemeente Mook-Middelaar in de periode van 1967 tot 1973. Toen Berger burgemeester van Ottersum werd, was hij meteen de jongste burgemeester van Nederland., Mensen die met hem gewerkt hebben, omschrijven de voormalig burgemeester als fris en vooral erg vrolijk. Verder was hij zeer geïnteresseerd in het individu. Daarnaast zette hij zich in zijn periode in Gennep nadrukkelijk in voor de realisatie van het Petershuis.

Breng condoleances over aan de nabestaanden

Wil jij jouw condoleances overbrengen aan oud-burgemeester Eric Berger dan kan dit hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl,. helemaal onderaan deze pagina.

5/5 - (8 stemmen)
Redactie

2 gedachten over “Uitvaart Eric Berger, oud-burgemeester Gennep is overleden”

 1. Leon en Michou Lacquet-Leduc bieden aan de familie Berger hun condoleances aan bij het overlijden van hun dierbare Erik Berger. Zij behouden de beste herinnering aan Erik uit de vele contacten die ze met hem hadden hetzij via de Orde van den Prince, hetzij via de Heren Sociëteit in Nijmegen. Ook hebben ze nog vele en goede herinneringen aan de lieve Richmonde en de huisconcerten ten huize in Ottersum. Mogen deze goede herinneringen een troost zijn voor de familie en geliefden.

  Beantwoorden
 2. Lieve kinderenachter nichten en neven
  Hartelijk Gecondoleerd met het overlijdden van jullie vader,nu is hij weer bij Richmonde.
  Ik mis haar nog steeds heel erg.
  Heel veel sterkte en bewaar de goede herinderingen aan deze Geweldige ouders!
  Veel liefs Theo en Liesbeth Versteegh- von Martels.

  Beantwoorden

Plaats een reactie