Uitvaart Gijs de Lange, acteur is overleden

Acteur en regisseur Gijs de Lange is overleden. Hij is 65 jaar geworden. Zijn management heeft laten weten dat hij is overleden na een kort ziekbed. De Lange werd beend vanwege zijn theatergroep bij Toneelgroep Amsterdam. Nog meer mensen zullen hem echter vooral kennen vanwege zijn televisiewerk in Het Klokhuis, waarin hij in tal van verschillende sketches speelde. Over de uitvaart van De Lange zijn geen nadere mededelingen gedaan.

Uitvaart Gijs de Lange; acteur en regisseur werd 65 jaar oud

De Lanfge was vanaf het haar 2001 overigens niet eer alleen acteur. Sinds dat jaar werd hij ook actief als regisseur voor onder andere Het Nationale Toneel en Orkater. Voor het Hollands Festival regisseerde hij bovendien een aantal opera’s. Verder was Gijs de Lange ook nog theaterdocent in zowel Maastricht als Amsterdam. In totaal speelde Gijs van Dam zeventig rollen op het toneel en was hij te zien in vijftig films voor de televisie. Als theaterregisseur was hij verantwoordelijk voor de realisatie van 121 verschillende producties.

Condoleances aan de nabestaanden van Gijs van Dam

Wil jij condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Gijs van Dam, dan kan dat hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan deze pagina.

4.8/5 - (11 stemmen)
Redactie

4 gedachten over “Uitvaart Gijs de Lange, acteur is overleden”

  1. Ik ga je heel erg missen jij was altijd mijn lievelings speler ik ga je heel erg missen groetjes van Lucas en Sanne ❤️❤️❤️❤️

    Beantwoorden

Plaats een reactie