Uitvaart Elsa Raven, Titanic actrice is overleden

uitvaart Elsa Raven
uitvaart Elsa Raven

Elsa Raven is overleden. Ze werd 91-jaar en stierf in Los Angeles. De actrice werd onder andere bekend door uitgerekend een sterfscene in de film Titanic. Daar koos ze er als Ida Straus voor om samen met haar man Isodor Straus (Lew Palter) tijdens het zinken van de boot te sterven door samen op bed te gaan liggen. Ongetwijfeld kent iedereen deze scene nog wel.

In de wieg gelegd voor het acteervak

Elsa Raven werd geboren als Elsa Rabinowitz in South California. Al snel bleek ze in de wieg gelegd voor het acteervak. Haar grote doorbraak kwam met een rol in Back to the Future, als we spreken van het jaar 1985. In die film schitterde ook Michael J. Fox. In de kaskraker speelde ze Clocktower Lady. Toch woog die grote rol niet op tegen de bescheiden rol in de film Titanic. De rol was klein, de scene zal iedereen bijgebleven zijn. Liggend op haar bed stierf ze met de man die ze lief had.

Ze speelde eveneens in Twillight Zone en In the Line of Fire

Uiteraard speelde ze vervolgens in tal van films en series. Soms met succes, soms viel het tegen. Zo schitterde ze in de serie Amai!, Wiseguy en Twillight Zone. Bekende films waarin ze speelde waren onder andere American Pop, Second Thoughts, Creator, Another You, In the Line of Fire en The Cutter.

Uitvaart zal in kleine kring plaatsvinden

Elsa Raven was al een paar jaar niet gezond. Haar dood op 91-jarige leeftijd kwam voor de mensen in haar directe omgeving niet als een verrassing. De familie liet al weten dat haar uitvaart in kleine kring plaats zal vinden. Heb jij speciale herinneringen aan Elsa Raven en wil je die met ons delen? Dat kan onderaan de pagina, de plek waar je ook een condoleancebericht kunt plaatsen.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie