Uitvaart Doreen Montalvo, actrice en musicalster is overleden

uitvaart Doreen Montalvo
Uitvaart Doreen Montalvo

In haar woonplaats New York is actrice en musicalster Doreen Montalvo overleden. Ze was pas 56 jaar. De geliefde actrice kreeg een maand geleden te maken met een beroerte. Waarschijnlijk is die beroerte haar noodlottig geworden. Op de sociale media was onder meer te lezen dat ‘de afgelopen twee weken de intimi met de hoop hebben geleefd dat Doreen zou herstellen’.

Net terug op Broadway met Mrs. Doubtfire

Doreen Montalvo genoot grote bekendheid vanwege haar rollen in de musicalverfilming In the Heights en de West Side Story. Pal voor de lockdown vanwege Covid-19 was ze juist teruggekeerd in de musicalwereld en had ze een rol in Mrs. Doubtfire op Broadway. Ook was ze bekend van de televisie.

Bekend van het huwelijk met regisseur Mike Mann

Montalvo werd ook al bekend vanwege het huwelijk met Michael Mann, een bekende Amerikaanse regisseur. Dat huwelijk vond precies tien jaar geleden plaats. Mann is bekend van films als The Last of The Mohicans, The Insider en Collateral. Doreen Montalvo speelde op de televisie in onder andere ‘Law & Order’ en The Good Wife. Het leek Doreen en Mike voor de wind te gaan. Tot die beroerte een maand geleden.

Heb je speciale herinneringen aan Doreen Montalvo? Deel ze dan hier met ons. Je hebt eveneens de ruimte om condoleances over te brengen aan de nabestaanden.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie