Uitvaart Dmitriy Stuzhuk, influencer en corona ontkenner is overleden

uitvaart Dmitriy Stuzhuk
uitvaart Dmitriy Stuzhuk

Wrang is het zeker, het overlijden van de pas 33-jarige Russische influencer Dmitriy Stuzhuk. De jonge fitnessinstructeur ontkende aanvankelijk het bestaan van Covid-19. Uiteindelijk raakte hij zelf besmet en overleed hij aan de gevolgen van het virus. Stuzhuk had meer dan een miljoen volgers en was groot voorvechter van een gezonde leefstijl.

Influencer raakte besmet na een trip in Turkije

De influencer raakte besmet na een trip naar Turkije. Hij werd vervolgens in het ziekenhuis opgenomen en keerde na acht dagen huiswaarts. Thuis ging het echter mis. Bewusteloos en in kritieke toestand werd hij opnieuw naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed hij op 33 -jarige leeftijd. ‘Wat rest zijn enkel warme herinneringen en drie prachtige kinderen, liet zijn ex-vriendin Sofia weten.

https://www.youtube.com/watch?v=kfBq4xJrm34

‘Het is een zware ziekte’

Enkele dagen eerder nog had Stuzhuk gepost vanuit het ziekenhuis. Hij liet toen weten in Turkije wakker te zijn geworden met ademhalingsproblemen. Bovendien waarschuwde hij nu voor de gevolgen van Covid-19, een virus dat hij aanvankelijk dus ontkende. In een van zijn laatste posts zei hij ‘ik was iemand die dacht dat Covid-19 niet bestond tot ik ziek werd. Het is een zware ziekte.’

Heb jij herinneringen aan influencer Dmitriy Stuzhuk en wil jij die met ons delen? Dat kan onderaan deze pagina. Daar kun je ook condoleances overbrengen aan de nabestaanden.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie