Uitvaart David Ward, oprichter Ocean Software is overleden

David Ward is overleden. De mede oprichter van Ocean Software overleed op 75-jarige leeftijd. Het nieuws van zijn overlijden werd door zijn zoon Ben wereldkundig gemaakt. Over de exacte doodsoorzaak en over de uitvaart van David Ward zijn geen nadere mededelingen gedaan.

Uitvaart David Ward; pionier op gebied van games werd 75 jaar

David Ward werd geboren in 1947 en in 1983 richtte hij samen met kompaan Jon Woods Ocean Software op. Overigens heette het bedrijf aanvankelijk Spectrum Games. Het bedrijf van David Ward groeide in de loop der tijd op tot één van de grootste Europese game uitgevers. Zo werden spellen als Top Gun, Platoon, Robocop en Decathalon door het bedrijf op de markt gebracht. In 1996 volgde een samenvoeging met Infogrames, het bedrijf ging vervolgens in 1998 verder as Infogrames United Kingdom Limited. In alles golden zowel Ward als Ocean Software als pioniers op het gebied van games. Binnen de game wereld is dan ook geschikt gereageerd op zijn overlijden.

Deel hier jouw herinneringen aan David Ward

Heb jij zelf wel eens stilgestaan bij jouw afscheid en heb jij in dat kader wel eens nagedacht over het afsluiten van een uitvaartverzekering? Hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl lees je alles over deze verzekering. Ook worden de beste verzekeraars aan jou voorgesteld. Je kunt ze vervolgens met elkaar vergelijken om zo de voor jou beste keuze te maken. Heb jij speciale herinneringen aan David Ward? Deel die dan met ons op deze website, onderaan deze pagina. Je kunt daar ook jouw condoleances overbrengen aan de nabestaanden van David Ward.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie