Uitvaart Joop Reuver, oud-burgemeester is overleden

Joop Reuver is op 93-jarge leeftijd overleden. Reuver was de laatste burgemeester van de zelfstandige gemeente Heeswijk-Dinther. Over de doodsoorzaak en over de uitvaart van Joop Reuver zijn geen nadere mededelingen gedaan. Reuver overleed enkele dagen voor hij zijn 65-jarige huwelijksjubileum zou vieren.

Uitvaart Joop Reuver; oud-burgemeester is 93 jaar oud geworden

Joop Reuver werd geboren in Overijssel, in Oldemarkt om precies te zijn. In 1958 werd hij hoofd van de basisschool en wethouder in Waalre. In 1977 werd hij voor het eerst burgemeester van de toenmalige gemeente Luyksgestel. Vervolgens verhuisde hij Heeswijk-Dinther. Hier was hij van 1984 tot 1994 burgemeester.

Deel hier jouw herinneringen aan de overleden Joop Reuver

Heb jij wel eens nagedacht over jouw afscheid? En heb jij wel eens nagedacht over jouw afscheid? Hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl kun je alles lezen over de uitvaartverzekering. Ook worden de beste verzekeraars nader aan je voorgesteld. Je kunt tevens de verzekeraars met elkaar vergelijken. Op basis van dat vergelijk kies je altijd de voor jou beste verzekeraar. Heb jij speciale herinneringen aan Joop Reuver? Deel die dan hier met ons, onderaan deze pagina op de website. Daar is ook ruimte om condoleances over te brengen aan de nabestaanden van de overleden Joop Reuver.

5/5 - (5 stemmen)
Redactie

2 gedachten over “Uitvaart Joop Reuver, oud-burgemeester is overleden”

  1. Het heengaan van oud-burgemeester van Luyksgestel: Joop Reuver heeft ons diep ontroerd.

    Wij zijn dankbaar voor de mooie herinneringen die we in het verleden gezamenlijk mochten beleven en we zullen ze dan ook graag blijven koesteren.
    Heel genegen, in dankbaar omzien,

    Petra en Jan van den Dungen

    Beantwoorden

Plaats een reactie