Uitvaart Adreian Payne, NBA-speler is overleden

Binnen de Amerikaanse basketbalwereld is geschokt gereageerd op het overlijden van Adreian Payne. De 31-jarige sporter kwam hij ene schietpartij om het leven. Over de achtergronden van deze fatale schietpartij zijn nog gene mededelingen gedaan, wel werd een 29-jarige man opgepakt. Clubs en fans hebben geschokt gereageerd op het overlijden van Payne; over de uitvaart is verder niets bekend gemaakt.

Uitvaart Adreian Payne; basketballer is slechts 29 jaar geworden

Payne was een 2.08 meter lange en zeer getalenteerde basketballer. Hij speelde jarenlang in de NBA, in totaal speelde hij 107 wedstrijden in de beste competitie ter wereld. Hij kwam onder meer uit voor Atlanta Hawks, Minnesota Timberwolves en Orlando Magic. In 2018 verliet hij Amerika om in landen als Griekenland, China, Frankrijk, Turkije en Litouwen te gaan spelen.

Stopte vanwege ziekte van zijn zoon Amari

In september 2021 stopte Payne even met basketbal. Dit omdat zijn zoon Amari destijds een hersenoperatie moest ondergaan. ‘Basketbal is mijn hart, Amari is mijn hartslag’ liet hij destijds optekenen. Heb jij wel eens nagedacht over jouw eigen afscheid en heb jij al een uitvaartverzekering afgesloten? Op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl lees je alles over deze verzekering. Ook worden hier de beste verzekeraars aan jou voorgesteld. Je kunt ze vergelijken om zo de voor jou beste keuze te maken.

Deel jouw herinneringen aan de te vroeg overleden Adreian Payne

Heb jij speciale herinneringen aan Adreian Payne? Deel ze dan hier op de website, onderaan de pagina, met ons. Je kunt daar ook de condoleances overbrengen aan de nabestaanden van de veel te vroeg overleden Adreian Payne.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie