Uitvaart David Moszkowicz, advocaat is overleden

Advocaat David Moszkowicz is overleden. De advocaat uit de beroemde Moszkowicz familie is 71 jaar geworden. Hij was al enige tijd ziek en leed aan lymfklierkanker. Moszkowicz overleed drie maanden nadat zijn vader Max op 95-jarige leeftijd kwam te overlijden. Over de uitvaart van David Moszkowicz is niets door de familie bekend gemaakt.

Uitvaart David Moszkowicz, advocaat is 71 jaar geworden

David Moszkowicz was heel erg lang strafadvocaat. Hij deed met name veel cassatiezaken bij de Hoge Raad. Ook nam hij een deel van de taken over van zijn beroemde broer Bram, toen die noodgedwongen zijn werkzaamheden neer moest leggen. Net als andere familieleden werd ook David uiteindelijk van het tableau geschrapt en mocht hij zijn werkzaamheden als advocaat niet langer uitvoeren. Reden was een patroon van onprofessioneel handelen. In totaal werd hij zeven keer voorwaardelijk en onvoorwaardelijk geschorst. Reden was het niet goed vastleggen van afspraken en het zich te weinig verdiepen in dossiers. In 2017 was de schrapping van het tableau definitief. In eerste instantie stond hij toen een Somalische familie bij, van wie iemand was vermoord. Hij vergat echter te melden dat hij ondertussen ook de verdachte bijstond.

Deel hier jouw herinneringen aan de overleden advocaat

Heb jij wel eens stilgestaan bij jouw afscheid? Ken jij de voordelen van het afsluiten van een uitvaartverzekering? Hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl lees je er alles over. Je kunt zelfs de beste verzekeraars hier met elkaar vergelijken. Heb jij speciale herinneringen aan David Moszkowicz? Deel ze dan hier, helemaal onderaan de pagina. Daar kun je ook de condoleances overbrengen aan de nabestaanden van de overleden advocaat.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie